Een robotstofzuiger iets voor jou?

Een robotstofzuiger iets voor jou?

Je ziet ze steeds vaker: robotstofzuigers. Of je online nu een filmpje voorbij ziet komen van een kat in gevecht met z’n nieuwe huisgenoot of een chique reclame van het nieuwste model – de robotstofzuiger verovert gestaag de hele wereld. En dat is niet voor niets. Robotstofzuigers maken je leven makkelijker. Voor wie een hekel heeft aan stofzuigen zou dit wel eens de uitvinding van de eeuw kunnen zijn. Maar er zijn ook tegenstanders. Horrorverhalen van robotstofzuigers die een ongelukje van de hond op de keukenvloer nog veel erger maakten, zorgen er ook voor dat mensen het apparaat juist schuwen. Hoe zit dat bij jou? 

Voordelen

Altijd een schone vloer 

Net als een robotgrasmaaier ervoor zorgt dat je gazon er altijd piekfijn bijligt, zorgt ook een robotstofzuiger ervoor dat je vloer altijd stofvrij is. Doordat de machine regelmatig door je huis rijdt, hoopt het stof zich niet op en kom je altijd binnen in een ruimte waar de vloer er schoon en fris uitziet. 

Tijdbesparing 

Een robotstofzuiger zorgt ervoor dat je geen tijd meer kwijt bent aan het zuigen van je vloer. Deze tijd kun je nu anders besteden. Ideaal wanneer je in het weekend graag leuke dingen doet in plaats van het huis schoonmaken. 

Nadelen

Gelimiteerde oplossing 

Kenmerkend voor een robotstofzuiger is dat het apparaat zelfstandig over de vloer beweegt en hier het stof oppikt. Dit is tevens het grote nadeel: alleen de vloer wordt gezogen. Als je regelmatig je huis schoonmaakt weet je dat stofzuigen zich niet beperkt tot de vloer. Ook de plintjes, meubels, trappen en andere oppervlakten in je huis kunnen regelmatig een zuigbeurt gebruiken. Dit zul je toch echt zelf nog moeten doen. 

Duur 

In vergelijking met een gewone stofzuiger, is een robotstofzuiger behoorlijk prijzig. De software en de techniek alleen al kosten al gauw een stuk meer dan wat je voor een normale stofzuiger zou betalen. Dit moet je er dus voor over hebben. 

Iets voor jou? 

Is een robotstofzuiger iets voor jou? Of hou je het liever bij een traditionele en degelijke stofzuiger met snoer, slang en stang? Een goede stofzuiger is voor iedereen anders. En uiteraard zijn er nog veel meer opties, zoals een steelstofzuiger of een draadloze variant. Welke stofzuiger je ook zoekt, zorg dat het apparaat jouw gemak verhoogt.

https://www.gereedschap-expert.nl/
De nieuwste krabpaal soorten

De nieuwste krabpaal soorten

Heb jij ze al gezien op de website van Krabpaalwebshop? Ze hebben nieuwe krabpalen in het assortiment. En echt die zijn leuk! En dan hebben we het niet alleen over de samenstelling van de gehele krabpaal, dus de slaapmogelijkheden, klimmogelijkheden en speelmogelijkheden… Maar hebben we het vooral ook over het uiterlijk van de krabpaal. Die moet namelijk wel goed zijn! Zo’n paal staat immers de hele dag in je woning. Het is een soort meubel. Van belang is dus zeker ook of de uitstraling goed is.

Dat kunnen we van de nieuwe krabpalen van Krabpaalwebshop wel stellen. Elke krabmeubel is namelijk samengesteld uit een aantal antraciet kleurige elementen en grijs kleurige elementen. En die kleuren, in combinatie met de sisal palen, passen precies bij elkaar. Het zijn ook de kleuren die we nu veel in woon interieurs tegenkomen. Antraciet, grijs, zwart, wit… Het zijn allemaal kleuren van wooninrichtingen waarbij deze krabpalen zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn.

De grijs-antraciete serie is verkrijgbaar in 12 verschillende constructies. De meest eenvoudige constructie is hierbij het goedkoopste. De uitgebreide constructie, dat is krabpaal Raponsje is hierbij het duurste exemplaar. We zeggen duur, maar als je het vergelijkt met andere aanbieders is de Raponsje je niet eens zo prijzig. Want kijk maar eens wat je daar allemaal voor krijgt?! Een groot pakket vol met blijdschap voor jouw huisdier. En omdat deze krabpaal meerdere plankjes bevat om op te liggen, is dit ook een zeer geschikt meubel voor gezinnen met meerdere katten.

Naast krabpalen vind je op de site van Krabpaalwebshop nog heel veel meer leuke hebbedingen voor je kat. Ze hebben zelfs kat sweaters. Dat zijn truien met buideltjes. Een soort kangaroe trui waarbij je in je buidel niet een kangaroe kunt stoppen, maar je kat! Wil jou huisdier altijd bij jou op schoot en het liefst nog onder je trui kruipen? Koop dan deze sweater en je kat heeft bij jou altijd een fijne schuilplek.

 

https://www.krabpaalwebshop.nl/
Werken in het sociale domein is tof!

Werken in het sociale domein is tof!

Houd jij ervan om mensen te helpen? Wil jij op een lokaal niveau met hulpbehoevende mensen in contact komen? Krijg jij voldoening bij het ondersteunen van mensen? Ga dan werken in het sociaal domein! Het sociaal domein, wat is dat? Het sociaal domein is een hele brede sector waarin je mensen helpt uit naam van de overheid. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een WMO consultant bent, een vacature apothekersassistent, een schuldhulpverlener of dat je werkt in de jeugdzorg. Sinds 2015 zijn de individuele gemeenten hiervoor verantwoordelijk, dus zijn er heel veel vacatures gemeenten vrijgekomen. Maak daar dus snel gebruik van! In dit artikel leg ik je in detail uit wat je allemaal in het sociaal domein kan doen.

 

Allereerst kan je in de jeugdzorg gaan werken, als je dit gaat doen kom je natuurlijk veel in aanraking met kinderen en hun ouders, maar ook met scholen en sportverenigingen. Alles over de jeugd wordt geregeld in de Jeugdwet, waarin staat dat de gemeenten voor de jeugdzorg, gesloten jeugdzorg, zorg voor jeugd met een verstandelijke beperking, en de uitvoering van het jeugdstrafrecht verantwoordelijk zijn. Als je in de jeugdzorg wil werken, kom je terecht in de jeugdbescherming, de jeugdreclassering, de zorg voor jeugd met een verstandelijke beperking, de opvoedhulp of de kindermishandeling.

 

Als kinderen niet helemaal jouw ding zijn, dan kan het leuk zijn om te werken onder de Participatiewet. Als je dat doet, dan help je mensen met een arbeidsbeperking om toch aan het werk te komen.

 

Als laatste kan je in het sociale domein ook nog onder de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Gemeenten zijn volgens deze wet verplicht om ervoor te zorgen dat hun inwoners zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Als WMO consultant leehnavasor bepaal jij dat wie hiermee hulp nodig heeft en wat voor hulp passend zou kunnen zijn.

 

Er is dus genoeg keuze binnen het sociaal domein, nu nog aan de slag!

https://professionalpartners.nl/
Uw kamer huren per uur

Uw kamer huren per uur

Een kamer per uur huren op de meest discrete en dus op een honderd procent veilige manier. Dat is soms gewoon éven nodig! Wij snappen dat maar al te goed en zijn er dus ook voor u om een kamer per uur te huren. Mocht je eens willen afspreken met je geheime liefde, je beminnaar, of gewoon iemand anders? Je kunt altijd bij ons terecht voor een kamer per uur huren. Hier kun je op aan van de beste persoonlijke service die je je kunt wensen voor een ontzettend scherpe prijs. Daarnaast kun je de auto, als je die even kwijt moet, ook altijd bij ons kwijt. Wij hebben een parkeerplaats die voor honderd procent in veiligheid word gebracht door bewaking die er vierentwintig/zeven is. Auto mee? Geen probleem dus voor ons als je een kamer per uur wil huren! U hoeft geen hotelkamer voor een hele nacht meer te huren! U kunt bij ons terecht voor de beste service voor een perfecte prijs. De kamer per uur huren kun je namelijk ook nog altijd verlengen mocht er iets tussendoor komen. Door hoef je je absoluut geen zorgen over te maken!

Onze kamers

De kamers die wij per uur verhuren zijn in ontzettend goede staat. Hygiëne hebben wij natuurlijk hoog in het vaandel zitten. En daarom worden onze kamers ontzettend goed schoongemaakt na gebruik om ervoor te zorgen dat u helemaal op uw gemak terecht kunt bij ons voor een heerlijke kamer die je per uur kunt huren!

Ik kan niet wachten

Kun je nou echt niet meer wachten, op de ontmoeting met je beminnaar, of het huren van een kamer per uur? Neem dan gelijk contact met ons op en geniet van de scherpe prijs met de beste kwaliteit kamer per uur huren. En dan zeggen wij natuurlijk graag tot snel bij Discretekamer.nl