Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Als u een nieuwe of gebruikte scooter wilt kopen dan moet u bij de fietsenwinkel zijn

De fietsenwinkel van Van Houwelingen Tweewielers is de ‘place to be’ als u een goede plek zoekt om een nieuwe scooter te kopen. Dit bedrijf heeft veel ervaring met allerlei tweewielers. De fietsenwinkel in Arkel is gelinkt aan een eigen werkplaats waar professionele monteurs reparaties en onderhoud uitvoeren. De medewerkers hebben uitgebreide vakkennis over scooters en brommers, maar ook als het gaat om fietsen. Dat komt goed van pas als u vakkundig advies nodig heeft bij het kopen of repareren van een nieuwe – of gebruikte – scooter of fiets. De medewerkers weten alles over de beschikbare modellen.

Uw eigen voorbereiding

Voordat u een nieuwe scooter of fiets gaat kopen is het verstandig om goed na te denken over uw wensen. U kunt zich afvragen wat u allemaal met uw nieuwe vervoermiddel gaat doen, wie of wat er naast u zelf nog op de scooter of fiets vervoerd gaat worden en hoe het totaalplaatje eruit moet zien. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat uw budget is. Zo gauw deze vragen beantwoord zijn, kunt u de fietsenwinkel bezoeken. Dat kan zowel in de winkel in Arkel als online – op de website staan alle beschikbare nieuwe en gebruikte modellen overzichtelijk weergegeven. Daardoor hebben klanten uit de wijdere omgeving ook altijd toegang tot het aanbod van deze tweewielerspecialist

Het beste model probeert u uit tijdens een proefrit

De beste manier om uw wensen om te zetten in realiteit is een bezoekje aan de winkel van Van Houwelingen Tweewielers in Arkel. Daar wordt u vakkundig geholpen met uw kwestie. De medewerker zal u wat vragen stellen om erachter te komen wat u nodig heeft. Het zal snel duidelijk zijn wat de mogelijke opties zijn voor uw wensen. U kunt vervolgens een proefrit maken door de omgeving om te voelen wat het vervoermiddel voor u kan betekenen. U kunt in de toekomst altijd bij hen terecht voor professionele reparaties en onderhoud.