Technische Verkoper Binnendienst

Technische Verkoper Binnendienst

Technische Verkoper Binnendienst

Wat ga je doen?

Als technisch verkoopkantoor werk je voor een bedrijf dat verschillende bevestigingsproducten verkoopt aan productiebedrijven. Binnen de organisatie ben je verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van klanten. Je bent klantgericht en vindt voor elk probleem de juiste oplossing. Ook ben je bereid om je ervaring en kennis te delen met minder ervaren collega’s. Je bent ook rolmodellen voor collega’s en echte teamwerkers.

Wat levert u op?

Competitief salaris en gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden

* 25 vakanties en 12 ATV-dagen

* Werken in een enthousiaste organisatie, er stromen maar weinig mensen

* Mogelijkheden om te werken voor internationale klanten

* Cursusbudget

Wat zijn je verwachtingen?

Minimaal MTS / HTS diploma in werktuigbouwkunde

* Je hebt minimaal 2 jaar sales werkervaring

* Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

* Je bent goed in communicatie en oplossingsgericht

Waar ga je werken?

Als verkoopkantoor voor technologie werk je in een technologiebedrijf. De organisatie investeert in medewerkers en biedt veel mogelijkheden voor zelfontplooiing. In een gepassioneerde organisatie krijg je een uitdagende baan en voel je je als teamspeler snel thuis. De organisatie verwelkomt verschillende ideeën en luistert naar uw mening.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature-sales.html
Process Engineer, Oisterwij

Process Engineer, Oisterwij

Process Engineer, Oisterwij

Functieomschrijving

Als process engineer bestudeer en analyseer je het couvert en de calculatie. Hierdoor doe je in grote lijnen kennis op van de regeltechnische afdingen, hoe deze eruit willen zien en hoe deze willen presteren. Je signaleert afwijkingen en onduidelijkheden op meet en regeltechniek, maar ook of de wt en et uitwerking overeenkomt met de wachtwoord voor automatisering en of de programma realistisch is opgesteld. Als process engineer vul je de principeschema’s aan met regeltechnische componenten. In samenwerking met je collega’s stel je i/o lijsten op en lever je vermogenslijsten aan. Je vertaald papieren naar regeltechnische omschrijvingen en zorgt ervoor dat de paneelbouwer tijdig de juiste handboek ontvangt.

In je rol van process engineer zorg jij dat er een bestellijst wordt samengesteld waarin alle apparatuur staat omschreven die in het veld nodig zijn. Jij zorgt ervoor dat de werkvoorbereider ba alle apparatuur ; je werkt bijeen met projectleider, programmatuur engineer, wt engineer, et engineer, paneelbouwer en de werkvoorbereider ; functie-eisen afgeronde cursus aan de hts-electrotechniek volgende opleidingen zijn een pré : kli-a, kli-c, tvvl, mrk-c enkele jaren werkervaring in het specialisme en in een projectmatige omstreken enkele jaren werkervaring met ontwerp- en calculatiewerkzaamheden economisch ;

Wat bieden wij

Persoonlijke begeleiding, ongebondenheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw zienswijze telt. Je vervaardiging daarenboven divisie uit van het wereldwijde engie bedrijf, één van de uiterst innovatieve bedrijven ter ; naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed gage en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een rekentuig, telefoon. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé extra goed in balans vasthouden.

Bedrijfsinformatie

Engie holland is gedeelte van de beursgenoteerde engie groep. Engie is actief in 70 landen, met mondiaal medewerkers. Als groep is het onze roeping om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Engie holland bestaat uit engie diensten en engie energie. Tezamen voorspellen we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van b2b en b2c, van nietige tot uitgestrekte klanten, van terneuzen tot ; engie diensten zuid biedt bedrijven en instellingen in zuid holland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische cognitie en passie beseffen we voor onze klanten oplossingen op het regio van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airco, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering. Te deze vakgebieden sturen we ons vooral op uitgestrekte en complexe projecten, diensten en onderhoud.

Contactinformatie

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan meteen

https://www.vindazo.nl/keywords/process-engineer.html
De leukste bijbaan vindt in Schijndel

De leukste bijbaan vindt in Schijndel

Ben je op zoek naar een goede bijbaan in Schijndel? Wees dan niet bang en begin met zoeken op de website waar je veel verschillende vacatures kunt vinden. Een nog verstandigere keuze is om je aan te meden op de website waar alle vacatures te vinden zijn, want op die manier word je op de hoogte gehouden van de nieuwste vacatures per mail en zal jij nooit de kans missen op die ene leuke baan. Zet je job alert aan en ontvang de leukste vacatures die voldoen aan de functie eisen die jij hebt aangegeven. De website is niet alleen een platform voor het zoeken naar een bijbaan in Schijndel, maar ook een interactieve plek waar je in contact kunt komen met andere werkzoekenden en werkgevers. 

Vakantiewerk of bijbaan

Of je nou op zoek bent naar een leuke bijbaan in Schijndel of dat je juist een vakantiebaan wilt waar je veel uren kunt maken. het is allemaal mogelijk. Laat je verrassen door alle vacatures die er beschikbaar zijn, want het zijn er meer dan je denkt! Soms zitten er vacatures tussen die misschien wel heel leuk voor je zijn, maar waar je nooit zelf op gekomen was. Door de website goed in de gaten te houden of je in te schrijven en op de hoogte gesteld te worden vind jij zeker weten een heel leuke bijbaan in Schijndel. 

Flexibele bijbanen

Het vinden van een flexibele bijbaan in Schijndel is vaak lastig, waar tegenwoordig worden de vacatures daar steeds meer op aangesteld. Omdat er veel studenten op zoek zijn naar een bijbaan in Schijndel, is het juist handig om een vacature erop te zetten waar uren flexibel in te delen zijn, omdat zij nou eenmaal niet altijd veel tijd hebben om te werken. De uren op de scholen verschillen nogal van elkaar en dan is een bijbaan in Schijndel wel fijn als deze flexibel in te delen is.