Kamvast
Image default
Dienstverlening

Bent u op zoek naar een pelletkachel in de regio Hengelo? Hier moet u zijn!

Om de koude wintermaanden te overleven, is het een idee om een kachel aan te schaffen. Maar dat is natuurlijk niet iets wat u zomaar doet. Er zijn verschillende soorten kachels en bij ieder huis past weer een andere. Bent u woonachtig in de regio Hengelo en op zoek naar een Wanders gaskachel of een pelletkachel? Dan biedt Fuego dé uitkomst. Het bedrijf dat gelegen is in Holten heeft een enorm assortiment aan Wanders gaskachels en pelletkachels in Hengelo, dus u vindt er altijd wel één die bij u past.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk vindt u er de perfecte Wanders gaskachel of pelletkachel voor uw woning in de regio Hengelo, maar het bedrijf biedt nog zo veel meer. Zo biedt het buitenkachels, barbecues en verschillende accessoires voor kachels en haarden. Zo kunt u er hout en houtklovers kopen. Deze producten zijn te koop bij de winkel zelf, maar als u graag een Wanders gaskachel of pelletkachel uit de regio Hengelo wilt, maar niet in de buurt van Holten woont, kunt u de producten ook via de webshop kopen. Hierop staat het gehele assortiment op een overzichtelijke manier en staat zelfs informatie bij elk product. Woont u wel in de regio Hengelo, dan komen de monteurs uw kachel installeren en deze later eventueel schoonmaken.

Ontdek meer over deze specialisten

Fuego staat bekend om zijn goede service. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en het personeel is erg vriendelijk. Bovendien wordt er echt de tijd voor u genomen. Zo wordt u uitgebreid en eerlijk geadviseerd over alle mogelijkheden. Alleen de beste medewerkers worden aangenomen. Bovendien moeten deze allemaal in het bezit zijn van een Vakopleiding Installateur Haarden, Kachels en Rookkanalen-diploma. Hierdoor is het bedrijf erkend door de Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming (Stichting EVIS). De kachelspecialist is aangesloten bij Stichting Nederlandse Haarden- en Kachelbranche (NHK) en de Algemene Schoorsteenvegers Patroons Bond (ASPB).