Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Bestel een gepersonaliseerde PET-fles voor uw producten

Welk soort producten u ook verkoopt, de verpakking hiervan is altijd erg belangrijk. De verpakking van een product is het eerste wat een klant ziet en geeft dus meteen een eerste indruk. Om te zorgen voor een goede eerste indruk, kiest u dus voor een mooie verpakking die stijl van uw merk uitstraalt. Bij PET Power bestelt u gemakkelijk een gepersonaliseerde PET-fles, zoals een Media-fles. U kunt deze volledig zelf samenstellen zodat deze helemaal voldoet aan uw wensen. Ook voor medische producten, zoals geneesmiddelen, kunt u bij dit bedrijf steriele verpakkingen kopen.

Een verpakking die past bij uw merk

Bij dit bedrijf kunt u een PET-fles bestellen voor voedingsproducten, huishoudelijke producten, verzorgingsproducten en cosmetica. U kunt kiezen uit meer dan 700 verschillende basismodellen. Deze kunt u dan volledig personaliseren zodat deze past bij uw product. Hierdoor heeft u altijd een verpakking die praktisch én stijlvol is. U kiest bijvoorbeeld zelf de grootte, de sluiting en het design van de PET-fles.

Ook voor medische middelen

Verkoopt u geneesmiddelen of andere farmaceutische producten? Dan bent u hier ook op de juiste plek. Bij dit bedrijf kunt u een Media-fles bestellen die geproduceerd wordt onder strenge maatregelen. Hierdoor zijn deze verpakkingen volledig steriel en schoon. Deze zijn hierdoor dus geschikt voor medische middelen en voedingsproducten. In een speciale afgesloten ruimte worden deze flessen gemaakt. Na de productie worden deze verpakt in een speciaal plastic, waardoor deze ook tijdens het transport steriel blijven. De productie van dit bedrijf voldoet aan alle gestelde eisen voor farmaceutische middelen.

Bestel een sample

Via de website van PET Power kunt u zelf een PET-fles of Media-fles ontwerpen. Wilt u eerst weten hoe deze er in het echt uitziet? Bestel dan eerst een sample. U kunt deze dan zelf beoordelen. Bent u tevreden over de sample? Neem dan opnieuw contact op met dit bedrijf om een bestelling te plaatsen. Dit bedrijf zal uw verpakkingen volledig naar uw wensen produceren.