Kamvast
Image default
Woning en Tuin

Bloomingville vloerkleden: meerwaarde en mogelijkheden

 

Bloomingville decoratie: wereldwijd & in Nederland een steeds populairdere stijl

 
Bloomingville is een populair Deens interieurmerk waar wereldwijd veel mensen plezier en gemak van beleven. Bloomingville vloerkleden en decoraties worden ook in Nederlandse woningen steeds vaker gebruikt om de huisstijl beter uit de verf te laten komen en de woning fraai en praktisch te decoreren. Maar wat zijn precies de kenmerken en voordelen van Bloomingville vloerkleden? Welke mogelijkheden heeft een Bloomingville vloerkleed te bieden boven andere decoratieve merken?

Kenmerken en voordelen van Bloomingville

 
Bloomingville vloerkleden bestaan uit een omvangrijke collectie kleden die in veel woningtypen en woonstijlen goed tot hun recht komen. Qua soorten decoraties, kleuren en vormgeving is er met Bloomingville decoratie veel mogelijk. Typerend voor de stijl van Bloomingville is de landelijke, romantische, Scandinavische en vintage uitstraling – met Aziatische en Afrikaanse stijlelementen – van deze vloerkleden. Bloomingville decoratie komt hierdoor goed tot zijn recht in zowel klassieke als moderne woonkamers. Een ander interessant voordeel van Bloomingville is de grote variatie die dit merk biedt. Er is voor elk wat wils en er zijn uiteenlopende mogelijkheden qua vormen, kleuren en stofsoorten.

De uiteenlopende mogelijkheden van Bloomingville decoratie

 
In de collectie Bloomingville vloerkleden vind je ronde, rechthoekige en vierkante vloerkleden gemaakt van onder meer wol, katoen en jute. Veel Bloomingville vloerkleden zijn uitgevoerd in zachte en neutrale kleuren, zodat ze in elk soort woning passen. De vloerkleden stralen rust en romantiek uit en hebben een landelijk, maar ook modern karakter. Populair in elk interieur is bijvoorbeeld onze witte Bloomingville schapenvacht kleed. Maar ook de prachtige plaid paars of grijstinten vloerkleden zijn in trek bij veel mensen die hun interieur van extra cachet willen voorzien. En houd je van een tijdloos Bloomingville kleed, dan is onze allround plaid grijs Bloomingville een goede keuze!
 

Bekijk ons complete assortiment vloerkleden van Bloomingville

 
Zoek je stijlvolle en eigentijdse Bloomingville decoratie voor op de vloer, of Bloomingville accessoires en voorwerpen voor de rest van het interieur? Dan ben je in onze webshop op de juiste plek, want wij hebben een groot aanbod aan Bloomingville producten, vloerkleden, voorwerpen en decoraties. Heb je vragen, bel dan gerust onze klantenservice!

Naase de vloerkleden van bloomingbille beschikt Ippys over een ruimer aanbod vloerkleden van diverse merken