Kamvast
Image default
Verbouwen

De leukste trap ideeën voor een moderne uitstraling

De trap kan een mooi midden center zijn van het huis, als je trap bijvoorbeeld bij de voordeur staan kun je ervoor kiezen de trap een mooie moderne of juist in een wat oudere stijl. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden in het stijlen van je trap of welke look je jouw trap wilt geven. Je kan er voor kiezen je trap helemaal om te toveren en alles te veranderen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de trede een andere kleur te geven en alleen je trapleuning te veranderen of zelfs weg te halen. Ben je opzoek naar een aantal ideeën maar heb je eigenlijk niet echt een trap idee van welke stijl je wilt of heb je gewoon wat inspiratie nodig? Lees dan hieronder de leukste trap ideeën.

5 verschillende trap ideeën

1. De design trap. Deze trap bestaat vaak uit strakke lijnen. De trap valt op en heeft bijvoorbeeld 2 verschillende elementen in de trap verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan een glazen balustrade met houten trede. Of juist een houten balustrade met glazen treden. 

2. Moderne trap. Bij deze trappen worden vaak gekozen voor robuuste elementen. Je ziet de trap vaak terugkomen met hout als treden en bijvoorbeeld een stalen grijze balustrade. 

3. Klassieke trappen zijn vrijwel het tegenover gestelde van design of moderne trappen. Deze trappen hebben vaak een balustrade met mooie vormen en figuurtjes. Je kunt het combineren met witte treden en de balustrade zwart om het een wat modernere uitstraling te geven, maar het blijft nog steeds erg klassiek.

4. Industriële trap. Deze trap bestaat vaak uit een mooie kleur hout met een zwarte stalen balustrade of helemaal van zwart staal. Het is een stijl die de laatste tijd erg populair is. 

5. Spiraal Vormige trap. Deze trappen zijn in de vorm van een spiraal en bestaan vaak alleen uit rvs, grijs staal of zwart staal.