Kamvast
Image default
Aanbiedingen

De nieuwste krabpaal soorten

Heb jij ze al gezien op de website van Krabpaalwebshop? Ze hebben nieuwe krabpalen in het assortiment. En echt die zijn leuk! En dan hebben we het niet alleen over de samenstelling van de gehele krabpaal, dus de slaapmogelijkheden, klimmogelijkheden en speelmogelijkheden… Maar hebben we het vooral ook over het uiterlijk van de krabpaal. Die moet namelijk wel goed zijn! Zo’n paal staat immers de hele dag in je woning. Het is een soort meubel. Van belang is dus zeker ook of de uitstraling goed is.

Dat kunnen we van de nieuwe krabpalen van Krabpaalwebshop wel stellen. Elke krabmeubel is namelijk samengesteld uit een aantal antraciet kleurige elementen en grijs kleurige elementen. En die kleuren, in combinatie met de sisal palen, passen precies bij elkaar. Het zijn ook de kleuren die we nu veel in woon interieurs tegenkomen. Antraciet, grijs, zwart, wit… Het zijn allemaal kleuren van wooninrichtingen waarbij deze krabpalen zeker van toegevoegde waarde kunnen zijn.

De grijs-antraciete serie is verkrijgbaar in 12 verschillende constructies. De meest eenvoudige constructie is hierbij het goedkoopste. De uitgebreide constructie, dat is krabpaal Raponsje is hierbij het duurste exemplaar. We zeggen duur, maar als je het vergelijkt met andere aanbieders is de Raponsje je niet eens zo prijzig. Want kijk maar eens wat je daar allemaal voor krijgt?! Een groot pakket vol met blijdschap voor jouw huisdier. En omdat deze krabpaal meerdere plankjes bevat om op te liggen, is dit ook een zeer geschikt meubel voor gezinnen met meerdere katten.

Naast krabpalen vind je op de site van Krabpaalwebshop nog heel veel meer leuke hebbedingen voor je kat. Ze hebben zelfs kat sweaters. Dat zijn truien met buideltjes. Een soort kangaroe trui waarbij je in je buidel niet een kangaroe kunt stoppen, maar je kat! Wil jou huisdier altijd bij jou op schoot en het liefst nog onder je trui kruipen? Koop dan deze sweater en je kat heeft bij jou altijd een fijne schuilplek.

 

https://www.krabpaalwebshop.nl/