Kamvast
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van het tuinkantoor voor zelfstandigen

Thuiswerk is iets van deze tijd, dat hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Wist je echter dat ook steeds meer mensen te werk gaan in hun eigen tuinkantoor?

Zo’n kantoor, bijvoorbeeld van bij My Home Office, biedt heel wat interessante voordelen – ook voor zelfstandigen – waarover je hieronder meer leest. Laat je inspireren door de mogelijkheden om zelf een tuinkantoor te laten bouwen!

Wat is een tuinkantoor?

Voor we dieper in kunnen gaan op de voordelen van zo’n kantoor, is het natuurlijk belangrijk om te weten wat het precies is. De naam zegt het zelf: het gaat om een kantoor dat in de tuin gebouwd is en op die manier haast deel uitmaakt van de woning zelf.

Als zelfstandige is het misschien nog belangrijker om je eigen werkplek te hebben. Een kantoor in de tuin van My Home Office biedt in dat geval de ideale uitkomst. Wat zijn nu de belangrijkste voordelen van zo’n tuinkantoor voor een zelfstandige?

3 belangrijke voordelen van een tuinkantoor voor zelfstandigen

 

1. Meer mentale rust

Elke ondernemer, bedrijfsleider of andere zelfstandige weet maar al te goed dat er heel wat verantwoordelijkheid bij komt kijken als je zelf een zaak opstart. Dat betekent dus ook dat je alle mentale ruimte en vrijheid kunt gebruiken.

Een eigen kantoor in de tuin van My Home Office maakt dat mogelijk, doordat je als het ware afgezonderd bent van de rest van je woning en gezin. Hierdoor werk je efficiënter en sneller, wat je zaak natuurlijk alleen maar ten goede komt.

2. Tijd besparen dankzij een tuinkantoor

Daarbij weten zelfstandigen ook dat tijd geld is – letterijk. Dus waarom zou je geen tijd proberen te besparen door je werkplek gewoon in je eigen achtertuin te zetten? Zo hoef je op een drukke dag zelfs niet naar het werk (afhankelijk van je activiteit) en is er dus veel meer tijd over om je bezig te houden met de belangrijke zaken. In plaats van een uur in de file te staan.

3. Zelf je my Home Office kantoor inrichten

Ten slotte is een eigen kantoor als zelfstandige interessant omdat je dan helemaal zelf kiest hoe je je werkruimte inricht. De kans is groot dat je zelfstandig bent geworden of wilt worden omdat je geniet van vrijheid. Dus waarom zou dat niet het geval zijn als het gaat om de inrichting van je kantoor?

Of je nu een sobere, moderne look teweeg wilt brengen in je werkplek of een eerder huiselijke atmosfeer nodig hebt om optimaal te presteren, alles is mogelijk. Zeker als je daarbij vertrouwt op de aanpak van My Home Office, een bedrijf dat je kan helpen om jouw tuinkantoor tot in de kleinste details in te richten en af te werken.

https://myhomeoffice.nu/nl/