Zwenkkraan keuring door EKH

Zwenkkraan keuring door EKH

Bij EKH kunt u uw zwenkkraan laten keuren. Deze kraan wordt vaak gebruik in de hijs- en hefindustrie en dient voor het laden en lossen in bijvoorbeeld het magazijn. Deze kraan zorgt ervoor dat u gemakkelijker te werk kan gaan omdat u hiermee objecten makkelijk kunt oppakken of verplaatsen. Ook kunt u het nog makkelijker voor uzelf maken door de kraan te voorzien van bijvoorbeeld een zogenaamde handtakel of als u dat liever heeft, een elektrische takel. 

Hoe wordt mijn zwenkkraan gekeurd?

Nu vraagt u zich misschien af hoe uw zwenkkraan precies wordt gekeurd. Het is allereerst belangrijk om de kraan in ieder geval één keer per jaar te laten keuren door één van onze keurmeesters. Ook als er een reparatie is geweest, moet de kraan opnieuw worden gekeurd. Wanneer uw kraan voor het laatst is gekeurd, kunt u zien op de datumsticker van EKH. Niet alleen de kraan zelf wordt gekeurd maar ook alle takels die hierbij horen. Wij voeren de keuring uit door staalkabels en kettingen aan uw kolomzwenkkraan of uw muurzwenkkraan toe te voegen. Ook wordt de elektrische installatie gekeurd, dit wordt gedaan volgens de NEN3140. Wij schrijven alles op in het zogenaamde kraanboek en tekenen dit af. Een keuring door EKH zorgt ervoor dat u een zeer adequate en professionele keuring heeft van uw gereedschap. Onze keurmeesters keuren namelijk door het opvolgen van de voorschriften die wij hebben opgesteld. Als de gereedschappen aan als voorschriften voldoen, dan krijgt ieder middel een certificatie. Met deze certificatie kunt u laten zien dat veiligheid bij u en uw bedrijf voorop staat, niet alleen voor uw eigen personeel maar ook voor al uw klanten. 

Is het keuren van mijn middelen verplicht?

Het antwoord op de vraag “Is het keuren van mijn middelen verplicht?” kan eigenlijk vrij kort zijn: ja. Echter is er vanuit de overheid geen duidelijkheid over hoe vaak een middel gekeurd moet worden. De overheid legt deze verantwoordelijkheid bij de zorgplicht van de werkgever. Toch raden wij vanuit EKH aan om dit jaarlijks door onze keurmeesters te laten doen om de veiligheid van iedereen te bewaren. 

Nette wanden bij schildersbedrijf Almelo

Nette wanden bij schildersbedrijf Almelo

Je hebt een nieuwe woning en de wanden zijn zo goed als klaar opgeleverd. De wanden zijn wel gestukt, maar niet gesaust. Je wil je wanden schilderen, maar je hebt er eigenlijk geen tijd voor of je bent er niet zo goed in. Het laatste wat je wil bij het schilderen van je wanden is dat je aanzetten, druipers of strepen ziet. Schilderen is dan ook een taak dat erg zorgvuldig en met concentratie moet worden uitgevoerd. Het bepaalt immers de sfeer van je ruimte en je kijkt er de hele dag tegen aan. Schildersbedrijf Almelo garandeert dat de wanden netjes worden geschilderd. 

Service schildersbedrijf Almelo

Bij schildersbedrijf Almelo werkt een kleine groep schilders. Wel zijn alle schilders van schildersbedrijf Almelo erg ervaren in het schilderen van wanden. Naast wanden weten de schilders van schildersbedrijf Almelo ook goed hoe je andere oppervlakken van een likje verf moet voorzien. Zij beschikken over de kennis van het schildersvak en weten dit ook goed uit te voeren. Bij schildersbedrijf Almelo wordt er een erg goede kwaliteit aan schilderwerk afgeleverd en zal de schilder pas zijn werk afronden, zodra de klant aangeeft tevreden te zijn. Bij schildersbedrijf Almelo betaal je dan ook pas achteraf de rekening. Wanneer jij vindt dat de schilder naar behoren heeft gewerkt, betaal je de rekening. Ook is de service van schildersbedrijf Almelo erg goed. De schilders van schildersbedrijf Almelo nemen niet alleen het schilderwerk, maar ook het denkwerk van je over. Je wordt goed geadviseerd over de verf die het beste is voor jouw ruimte. Hierbij wordt rekening gehouden met het aangegeven budget. Schildersbedrijf Almelo maakt gebruik van de beste producten en werkt samen met grote merken. Als je goede producten gebruikt, zie je dit altijd terug in het schilderwerk. 


Angststoornis – De Echte Oorzaak van Angst

Angststoornis – De Echte Oorzaak van Angst

De precieze oorzaak van angststoornissen is onbekend. Sommige mensen denken dat angst een resultaat is van het zwak zijn of een andere soort karakterfout. Dit is echter niet het geval. Onderzoek laat zien dat deze stoornissen veroorzaakt kunnen worden door veranderingen in het brein of omgevingsstress. Mensen die zich in situaties zoals werkeloosheid, kunnen een angststoornis krijgen door de stress die ermee verbonden is. 

Angststoornissen kunnen ook veroorzaakt worden door chemische evenwichtsverstoringen in het brein. Langdurige stress kan de balans van de chemicaliën in het brein veranderen en angststoornissen veroorzaken. Mensen met bepaalde soorten angst hebben veranderingen in hun hersens die herinneringen of het gemoed aansturen. Angststoornissen kunnen ook erfelijk zijn. Soms hebben verschillende leden van een familie een neiging tot deze stoornissen.

Miljoenen Amerikanen hebben angststoornissen. Vele van deze stoornissen beginnen al in de kindheid, tienerjaren of vroege volwassenheid. Vrouwen hebben er vaker last van dan mannen. Ze komen in dezelfde frequentie voor in blanken, Afro-Amerikanen en Latijns-Amerikanen.

Deze stoornissen worden gediagnosticeerd door een beoordeling door een arts. Hij zal vragen stellen over de medische geschiedenis en kan een lichamelijk onderzoek uitvoeren. De arts kan ook tests uitvoeren om uit te vinden of er een lichamelijke oorzaak is voor de symptomen.

Wanneer er geen oorzaak gevonden wordt, kun je doorverwezen worden naar een psychiater of psycholoog. Deze zullen dan een interview en andere evaluatietools gebruiken om mensen te beoordelen voor een angststoornis.

Diagnose zal ook gebaseerd worden op hoe intens de symptomen zijn, aangegeven door de patiënt. Ze kijken ook naar de duur van de symptomen.

Er is vooruitgang gemaakt op dit gebied in de laatste paar jaren voor mentale ziektes, inclusief angststoornissen. De precieze behandelingsaanpak zal afhangen van het soort stoornis; er kan één of een combinatie van verschillende therapieën gebruikt worden. Deze zijn onder andere:

Geneesmiddel:geneesmiddelen die gebruikt worden zijn bijvoorbeeld antidepressiva en geneesmiddelen die de angst verminderen.

Psychotherapie: Dit is een soort hulpverlening die de emotionele reactie op de mentale ziekte aanspreekt. Een gekwalificeerde mentale gezondheidsexpert zal de patiënt helpen door verschillende strategieën om de stoornis te begrijpen en om daarmee om te gaan te bespreken.

Cognitieve Gedragstherapie: Mensen kunnen meedoen in een soort therapie waar ze leren om de gedachtepatronen en gedrag te herkennen en veranderen die tot storende emoties leiden.

Angststoornissen kunnen niet voorkomen worden, maar er zijn echter dingen die gedaan kunnen worden om de symptomen onder controle te houden of te verminderen. Deze dingen zijn bijvoorbeeld het stoppen of minderen van de consumptie van cafeïne in koffie, thee, cola of chocola.

Persoonlijk advies van psycholoog in Rotterdam

https://www.depsycholoog.nl/rotterdam/