Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Drie keer de leukste sieraden om cadeau te doen

Een verjaardag of jubileum in het vooruitzicht betekent: naar de winkel en een cadeautje halen. Of je nu op zoek bent naar iets voor je partner, of gewoon voor een vriend of vriendin, een sieraad valt altijd in goede aarde. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor een modern cadeau waar je iedereen blij mee maakt? Lees dan gauw verder!

Dubbele sieradentrend 

De afgelopen jaren moet iemand het zat zijn geweest om maar één sieraad te mogen dragen. Dat gebeurt ook eigenlijk niet meer. Tegenwoordig gaan we helemaal los en dragen we massaal dubbele sieraden. Zeg nu zelf? Het is toch ook veel leuker om te mogen mixen en matchen met verschillende armbanden, ringen en kettinkjes.

Wel is het belangrijk om in het achterhoofd te houden dat deze dubbele sieraden bij elkaar moeten passen. Draagt diegene bijvoorbeeld alleen maar zilver? Geef dan geen gouden sieraden, want die passen niet bij de rest. 

Kleine oorbelletjes

Een aantal jaren geleden konden oorringen bijna niet groter worden. Tegenwoorden kiezen we liever voor kleinere oorbellen. Misschien maar beter, want grote oorringen zijn al gauw zwaar en zo loop je het risico dat je oorlel scheurt. Met kleine oorbelletjes voorkom je dit en zit je goed. Heeft de jarige meerdere gaatjes in de oren, dan kies je natuurlijk voor een passend setje! 

Haarklemmen

Hij is een tijdje verdwenen, maar inmiddels heeft de paardenstaart ruimte gemaakt voor een haarklemmen-trend. Haarklemmen vallen misschien officieel niet onder sieraden, maar kunnen wel degelijk tot sieraad worden omgetoverd. Denk bijvoorbeeld eens aan een haarklem met kettinkjes of pareltjes. Hou wel rekening met de lengte van het haar, want een kleine klem zal niets doen voor iemand met lang haar en andersom. 

Mooi verpakken

Wanneer je nu een leuk sieraad hebt gevonden is het extra belangrijk om dit leuk in te pakken. Zomaar een sieraad in iemands handen duwen is natuurlijk niet de manier om een cadeautje te geven. 

Kies daarom voor passend verpakkingsmateriaal met een persoonlijk tintje. Papieren zakjes kun je bijvoorbeeld heel makkelijk gebruiken voor sieraden (of andere kleine cadeautjes) en makkelijk beschrijven met een leuke tekst. Geen zin om te schrijven? Kies dan voor een leuk lintje of stickertje om het zakje mee af te sluiten. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het idee en de glimlach op het gezicht van de ontvanger.

https://www.rotimshop.nl/