Kamvast
Image default
Particuliere dienstverlening

Een afspraak maken bij een kapper die de tijd voor u neemt

Bent u op zoek naar een kwalitatieve kapper en wilt u graag snel een afspraak maken? Dan bent u welkom bij Hair by Louella uit Clinge. De kapsters die hier werkzaam zijn, nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. Tevens ontvangt u advies indien u dat wenst. Zo weet u ook na uw afspraak hoe u uw haar het best verzorgt en houdt u uw haar gezond. Wilt u niet alleen uw haar laten knippen en/of kleuren maar wilt u daarbij ook uw wenkbrauwen laten epileren of een fijne massage ondergaan? Al deze mogelijkheden en meer ontdekt u in deze professionele kapsalon.

Voor heren, dames en kinderen

Een afspraak maken bij deze kapper is mogelijk voor het hele gezin. Hair by Louella knipt namelijk heren, dames en kinderen. Met veel ervaring in het knippen van allerlei mensen met verschillende haartypes en wensen, hoeft u niet bang te zijn dat uw wensen niet worden gehoord. Uw geluk en gezondheid staan in deze kapsalon voorop! Dit is ook terug te zien in het kwaliteitslabel waar Hair by Louella bij aangesloten zit. Dit label heet Haarmakers en waarborgt de kwaliteit en vakbekwaamheid. Professioneel en merkonafhankelijk zijn de kwaliteiten die dit label hanteert. Daarnaast is het gemaakt voor iedere kapper die educatie, kwaliteit en beleving meeneemt in de behandelingen. U loopt dus altijd met prachtig gestyled haar deze salon weer uit.

Gaat u binnenkort lekker zitten in de kappersstoel?

Wilt u zich zo snel mogelijk weer als herboren voelen en dit ook uitstralen naar de buitenwereld? Dan is een afspraak maken bij deze kapper uit Clinge een goed idee! Een afspraak is snel gemaakt wanneer u naar de website gaat. U kiest zelf uw datum- en tijdsvoorkeur en kiest de kapster die uw behandeling uitvoert. Heeft u hier geen voorkeur in? Dan laat u dat leeg! Zit u binnenkort ook in een heerlijk comfortabele kappersstoel?

https://www.hairbylouella.nl/