Kamvast
Image default
Kunst en Kitsch

Een pop-art schilderij bestellen

Ben je op zoek naar een mooi en uniek schilderij? Denk dan eens aan een pop art schilderij te bestellen. Het is een ware kunstvorm die bestaat uit veel kleur en drukke vormen. Wil je graag een saaie kamer of muur opvrolijken? Denk dan aan het ophangen van een pop-art schilderij.

Waarom een pop art schilderij?

De popart schilderijen zijn unieke met de handgemaakte schilderijen van films, muziek, maffia, cartoon, auto’s en sport. Het zijn echt hoogwaardige schilderijen bestaande uit olie- en acrylverf componenten. Door het gebruik van unieke reliëf structuren en metaalachtige kleuren heeft elk popart schilderij een luxe en 3d-achtige uitstraling. Alle popart schilderijen zijn vakkundig met de hand geschilderd. U kunt kiezen uit prachtige meerluiken maar ook uit één delige schilderijen. De categorie is ingedeeld in verschillende soorten, bijvoorbeeld cartoon, autos, maffia, muziek, sport, andy warhol en film. Alle popart schilderijen zijn op de zijkanten van het canvas doek doorgeschilderd en gespannen op 2 cm dikke latten. Een ware Eye Catcher.

Bestellen van een popart-schilderij

Wil je graag ook zo een uniek en bijzonder schilderij in jouw huis? Kijk dan eens op de website voor de diverse schilderijen. Van grote kleurrijke schilderijjen tot een klein en rond pop-up schilderij. Het is allemaal mogelijk. Zit jouw keuze er niet tussen? Stuur dan je wensen per email op en wij kijken wat we voor jou kunnen doen. Wil je graag de schilderijen in het echt bekijken? Ook dat is mogelijk. Bezoek een van de kunstgalerijen waar de pop-art schilderijen hangen. Zo kun je goed bepalen of het schilderij past in jou huis. Je kunt het schilderij direct aanschaffen in de kunstgalerij of je bestel het pop-art schilderij via de website en laat het vervolgens thuis bezorgen. Welke methode je ook kiest, binnen een week hangt er een uniek pop-art schilderij bij jouw in huis. Kijk eens op Atelier Andrea voor art prints.