Kamvast
Image default
Dienstverlening

Een specialist in de meerjarenonderhoudsplanning voor uw panden

Wilt u de onderhoudswerkzaamheden van uw panden of appartementencomplex plannen met een meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)? Kies dan voor de diensten van Keurhuis Nederland, gevestigd in Geldermalsen en actief door heel Nederland. Uiteraard is een goede onderhoudsplanning voor allerlei soorten panden van belang. Van woningen en appartementen tot openbare gebouwen, zoals scholen. Dit bedrijf stelt een meerjarenonderhoudsplanning op voor allerlei gebouwen en doeleinden en luistert altijd naar de wensen van zijn opdrachtgevers. Door hun ruime ervaring en uitgebreide expertise zijn zij de ideale partner voor u om een meerjarenonderhoudsplanning op te stellen. Daarnaast zijn de experts van dit bedrijf breed gespecialiseerd in keuringen, het bemiddelen in bouwkundige geschillen en nog vele andere werkzaamheden op het gebied van onroerend goed. Ontdek de mogelijkheden voor u!

Een MJOP voor de lange termijn

Met een nauwkeurig opgestelde meerjarenonderhoudsplanning weet u voor de middellange en lange termijn precies waar u aan toe bent. Niet alleen omvat deze planning de verwachte onderhoudswerkzaamheden voor de komende 10 en 25 jaar, maar ook wordt de meerjarenonderhoudsplanning elke 4 jaar bijgesteld. Zo raadpleegt u in iedere situatie de juiste gegevens wanneer nodig. De MJOP wordt vooral toegepast bij een VvE. Bewoners van appartementen betalen per periode een bedrag voor het reservefonds, dat gebruikt wordt om de betreffende panden te onderhouden. Om de kosten goed te kunnen bepalen, is de MJOP noodzakelijk.

Schakel dit gespecialiseerde bedrijf in

De missie van Keurhuis Nederland is de allerbeste inspecties leveren, iedere dag weer. De gekwalificeerde inspecteurs, die bovendien voortdurend worden bijgeschoold, zorgen ervoor dat u alles voorhanden heeft. Of u nu een VvE of woningcorporatie heeft of een particulier bent die hen inschakelt. Wilt u meer weten over de meerjarenonderhoudsplanning van dit bedrijf? Of bent u geïnteresseerd in een andere keuring of inspectie, zoals de opleverkeuring, NHG-keuring of een blowerdoortest? Bekijk hun website en neem contact op met hun specialisten voor meer informatie en advies.

https://www.keurhuisnederland.nl/