Kamvast
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eten op kantoor laten bezorgen tijdens de lunch

Tenzij je een geluksvogel bent die thuis werkt, is jouw lunchpauze waarschijnlijk het enige moment van de dag waarop je jouw bureau kunt ontvluchten voor iets anders dan een snack uit de automaat. En tenzij je weer genoegen neemt met een droog broodje, moet je een andere optie vinden. En die snack uit de automaat volstaat niet meer. Of je nu dieetbeperkingen hebt of gewoon meer variatie wilt in jouw middagmaaltijden, maaltijdbezorgingsdiensten rechtstreeks naar jouw bureau laten brengen is de perfecte oplossing. Er zijn veel voordelen verbonden aan een maaltijdbezorgdienst die je maaltijden naar je werk brengt in plaats van ze zelf te maken. Laten we er een paar bekijken, zodat je kunt beslissen of dit iets is dat de moeite waard is om nader te onderzoeken. Hieronder lees je hoe je eten op werk laat bezorgen. 

Restaurants die op het werk bezorgen

Als je geen bezorgdienst in de buurt hebt, geen nood! Er zijn veel online voedingsdiensten die leveren aan kantoren in het hele land. Als je bij een van deze diensten bestelt, houd er dan rekening mee dat het dichtstbijzijnde restaurant misschien niet de gezondste optie is. Om er zeker van te zijn dat je het gezondste en meest kantoorvriendelijke eten krijgt van een van deze diensten, kun je zoeken op “gezond restaurant” of “gezonde opties” voor bezorging bij je in de buurt. Je kunt ook zoeken op type keuken, zoals Aziatisch of Mediterraans, om gezondere opties van dat type restaurant te vinden. Je kunt ook zoeken op dieet, zoals veganistisch, vegetarisch of glutenvrij, om gezondere opties te vinden van restaurants die gespecialiseerd zijn in die keukens. Als een restaurant een sectie gezonde opties heeft bij hun bezorginformatie, maakt dat het makkelijker voor je om een gezondere maaltijd uit te zoeken zonder dat je daar veel werk voor hoeft te doen. Als er geen gezonde opties staan vermeld, kun je altijd aan je serveerster vragen of er gerechten van het restaurant gezond zijn.

Bezorgen

Er zijn een paar dingen waar je aan moet denken als je een lunchbezorgdienst kiest. Het belangrijkste is niet het eten zelf, maar hoe het bij je wordt afgeleverd. Zorg ervoor dat de bezorgtijden overeenkomen met jouw tijdschema. Bovendien moet je nagaan of de leveringskosten in de prijs van de maaltijd zijn inbegrepen of dat ze bovenop de prijs van de maaltijd komen. Als je in een drukke stad werkt en een lunch bestelt, kan het langer duren voordat jouw maaltijd aankomt dan wanneer je bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg bestelt. Je moet ook nagaan of de bezorgdienst flexibiliteit biedt wat betreft vervangingen en speciale verzoeken. Als je iets speciaals wilt, zoals noedels of extra gekruid, kun je dat bij jouw bestelling aangeven. Maar als je iets extra’s wilt, zoals rijst, moet je dat misschien zelf toevoegen. Neem online een kijkje in de keuken van de Buurtboer en ontvang meer informatie. https://www.debuurtboer.nl/