Kamvast
Image default
Woning en Tuin

Glazenwassers inschakelen rondom Ede

 

Habu Schoonmaakorganisatie is hét aanspreekpunt in en om Ede op het moment dat u wilt dat uw woning of bedrijfsobject zowel van binnen als van buiten er zo blinkend schoon uit gaat zien, dat het gewoonweg een visitekaartje voor uw straat of uw omgeving wordt. Dat doel bereikt Habu door gespecialiseerde glazenwassers in Ede en omstreken in te zetten. Omdat de eigenaren van Habu Schoonmaakorganisatie over meer dan 40 jaar ervaring beschikken en ook vandaag de dag nog vrijwel dagelijks op de werkvloer aanwezig zijn, weten ze goed wat er bij hun klanten speelt, en kunnen ze gemakkelijk inspelen op specifieke schoonmaak wensen.

 

Gezellige glazenwassers in Ede

 
De glazenwassers in Ede lijken een grote passie voor hun vak te hebben, en zijn enthousiast om voor nieuwe klanten hun handen uit de mouwen te steken. Bij Habu heerst een dusdanige mate van tevredenheid onder de werknemers, dat het verloop erg laag is. Wilt u ook blinkende ramen waar u maar naar kan blijven kijken, neem dan contact op met de glazenwassers van Habu in Ede.

 

Op een ecologisch verantwoorde manier gereinigd

 
Milieubewust opereren wordt vandaag de dag steeds belangrijker, en consumenten en bedrijven vinden het steeds belangrijker dan er maatschappelijk verantwoord ondernomen wordt. Ook Habu heeft de gezondheid van onze planeet hoog in het vaandel staan, en heeft deze switch waar mogelijk doorgevoerd. De schoonmakers en glazenwassers in Ede en omstreken maken tegenwoordig op een dusdanig vooruitstrevend ‘groene’ wijze schoon dat ze naar schatting een van de meest milieuvriendelijke schoonmaakbedrijven in de regio zijn.