Kamvast
Image default
Zakelijk

Hier een stucloper kopen

Wanneer er in huis geklust gaat worden is het belangrijk dat bepaalde dingen goed beschermd gaan worden. Natuurlijk is het beter om tijdens het klussen alle spullen in de ruimte waar geklust gaat worden leeg te halen, maar dit is niet altijd haalbaar. Meubels kun je het beste afdekken met plasticfolie. Op de grond is plasticfolie niet echt handig. Dit gaat snel stuk wanneer hierop gelopen wordt en kan glad zijn. Een stucloper kopen is dan zeker een optie. 

 Dit materiaal wordt ook wel eens protectiekarton genoemd. Het materiaal is erg stevig en bijzonder geschikt voor het beschermen van vloeren tijdens het klussen. Mocht er tijdens het klussen onverhoopt een emmer verf omvallen op de vloer, dan is dat geen enkel probleem. De stucloper zorgt ervoor dat de verf niet op de bestaande grond terecht komt.  

Online het protectiekarton kopen 

Bij de bedrijf supermarkt Jip Snel is een groot assortiment te vinden aan diverse artikelen. Voor de schilder branche, maar ook voor kantoren, winkels en de schoonmaaksector zijn hier heel veel producten te vinden. Ook hier kan je een stucloper kopen. Online is te zien dat er meerdere soorten hier te verkrijgen zijn. Sommige zijn bekleed met een PE-coating. Deze coating zorgt ervoor dat het karton niet stuk gaat wanneer hier overheen gelopen wordt terwijl het nat is. 

Dit materiaal kan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Schildersbedrijven gebruiken deze stuclopers om de spullen te beschermen in de ruimtes waar zij aan het werk zijn. Meer weten over een stucloper kopen, of over andere artikelen, neem dan contact op met Jip Snel. 

https://jipsnel.nl/stucloper-stucloop