De echte vissers herkennen een Stinger meteen!

De echte vissers herkennen een Stinger meteen!

Wanneer je lekker aan het vissen bent zit je er niet op te wachten om te werken met producten die nog niet heel bekend zijn. Je zoekt immers de juiste bait om het vissen te laten slagen. Hiervoor heeft de echte visser onder ons de voorkeur voor een Stinger. Sterk en natuurlijk ideaal in gebruik! Daarnaast heb je met een Stinger nog eens de keuze uit verschillende soorten. Ga jij liever voor een lichte variant? Of pak je het zwaar aan door te kiezen voor een medium? Kortom, kies jouw eigen product en bestel het vandaag nog!

Vissen is een passie

Veel mensen kiezen ervoor om te gaan vissen. Heerlijk buiten en genieten langs het water met de hengel erin. Even genieten van de rust en de ruimte in de hoop dat je beet zult hebben. Niets is mooier dan de mooiste vis aan de haak te slaan toch? Gebruik hiervoor geschikte producten om het ook te laten slagen. Je kunt gebruik maken van een Stinger, maar let er wel goed op dat de hengel ook in orde dient te zijn. De echte vissers onder ons hebben de voorkeur voor een Gator hengel. Sterk, krachtig en niet te vergeten erg flexibel wanneer je aan het vissen bent! 

 

Predatorgear.nl beschikt over een ruim assortiment en hanteert een snelle levering. Heb je nog vragen over een product? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact op met dit bedrijf!

 

 

 

 

Stacaravan in Zweeds design

Stacaravan in Zweeds design

Stel je voor, je bent net met pensioen en er valt een soort leegte in je leven. Je was altijd super druk met werk, maar dat is nu natuurlijk helemaal weggevallen. Je hebt zeeën van tijd, heel veel ideeën en ambities, maar het komt er eigenlijk niet van. Is dit het geval is, weet ik wat jij nodig hebt: een project dat er toe doet! Een project waar je echt wat aan hebt, bijvoorbeeld een stacaravan. Aan een stacaravan kan je lekker klussen en knutselen, maar je hebt er ook echt plezier van want je kan er in wonen/vakantie vieren. Met een stacaravan heb je altijd iets om te doen, en dat is nu juist zo leuk. Vooral als je hem koopt in een wankele staat, loont het echt om hem op te knappen. In dit artikel geef ik je inspiratie voor het opknappen van je stacaravan in Zweedse stijl!

 

De afgelopen jaren is de Scandinavische stijl echt enorm populair geworden in Nederland. Als je aan een Zweeds landschap denkt, dan denk je gelijk aan de kleuren loodgrijs, Zweeds geel, zomer blauw, gebroken wit, en ga zo maar door. Door je oude, vervallen stacaravan zo’n vrolijk Zweeds kleurtje te geven, knapt die caravan daar gelijk helemaal van op. Een leuke kleurencombinatie voor je stacaravan aan de buitenkant is leehnavasor bijvoorbeeld zomers blauw op het hout en gebroken wit op de kozijnen en deur. Of je neemt Zweeds rood op al het houtwerk en loodgrijs op het dak, de ramen en het deurkozijn. Kortom, er zijn ontelbaar veel kleurencombinaties mogelijk! Waar vind je die mooie verf voor hout dan? Bij Moose Färg! Wij zijn een Zweeds bedrijf dat gespecialiseerd is in houtverf voor allerlei doeleinden. We hebben een groot assortiment aan verschillende verven, allemaal in een prachtige kleur. Kijken welke kleuren bij jouw stacaravan passen? Vraag dan een gratis kleurenkaart aan op onze website!

https://www.moosefarg.nl/
Hoe een dazenval ( dazenvanger) bijtende vliegen zoals paardendazen, blinden en horzels aanpakt!

Hoe een dazenval ( dazenvanger) bijtende vliegen zoals paardendazen, blinden en horzels aanpakt!

Hoe een dazenval ( dazenvanger) bijtende vliegen zoals paardendazen, blinden en horzels aanpakt!

Thuis, op de camping, op vakantie, op het zwembad heerlijk genieten van de zomerse temperaturen. Dat kan allemaal in de zomer. De zomer kan ook erg snel verstoord worden door vliegen. Maar ook door een vliegend insect, dat mensen en dieren bijt. Hierbij hebben we het over de paardenvlieg. Andere benamingen zijn dazen, blinde, blinde vliegen of bremsen. U kunt de zomer ook niet laten verstoren. Dit gemene, bijtende insect is namelijk te bestrijden door middel van verschillende methodes.

Hieronder volgt informatie over het bestrijden van de daas en vliegen met verschillende methodes voor het vangen van vliegen.

 

De daas bestrijden met een dazenvanger ( Vliegenval )

Het bijtende insect is dus gemakkelijk te bestrijden. Hierdoor heb je veel minder last van de daas. Een dazenval  helpt je bij het vangen. De dazenvanger bestaat uit een statief waar een bal aanhangt via een stuk touw. Om de bal hangt een mantel heen. Deze mantel moet licht van kleur zijn. Boven in de mantel bevindt zich een opvangbakje. De daas vang je doordat de bal warm wordt en heen en weer zwaait. De daas heeft infrarode ogen hierdoor kan de daas warmte zien. Wanneer de daas de warmte op de zwarte bal ziet in combinatie met de beweging die de bal maakt, gaat de daas er van uit dat het een prooi is. De daas gaat naar de bal heen en probeert te bijten wanneer dit niet lukt vliegt de daas via de lichtkleurige mantel naar boven en komt vervolgens bij het opvangbakje terecht. Wanneer de daas in het opvangbakje vliegt, zal de daas hier nooit meer uit komen. Zo vang je een daas met een dazenvanger. Deze dazenvangers zijn in verschillende maten en prijzen verkrijgbaar.

 

De daas bestrijden met de Sticky Trap lijmval ( dazenval lijm + zwarte emmer

 Dit is een val waarbij je gebruik maakt van lijm in plaats van een opvangreservoir. De val bestaat uit een emmer met daar door heen een touwtje. Aan het touwtje zit een haakje die je op een plek met hout vast kunt maken. Voor het vangen van dazen en vliegen is het de bedoeling dat je de unieke dazenlijm aan de emmer smeert. Je hangt de emmer vervolgens op. Dit doe je in de buurt van de plek waar je last hebt van de paardenvliegen. De daas komt weer op de zwarte emmer af door de warmte die zich op de emmer bevindt in combinatie met de beweging van de emmer. De daas denkt dat de emmer een prooi voor haar is. En vliegt vervolgens naar de emmer heen om te gaan bijten. Wanneer de daas met zijn poten aan de emmer zit, komt de daas nooit meer van deze emmer af. De vrouwtjes daas probeert te bijten omdat zij bloed nodig heeft om eitjes te gaan leggen.

 

Lees meer over de Dazenval lijm en het maken van een dazenval met Sticky Trap > Sticky Trap dazenlijm

 

De nieuwe methode voor het bestrijden van vliegen met de Sticky Trap lijm

Wanneer u last heeft van vliegen in de stal of rond om uw huis kunt u deze nu ook erg gemakkelijk bestrijden. Dit doet u door een witte emmer te gebruiken. Deze emmer hangt u ook op met een dun laagje lijm. Door de glinstering van de emmer in combinatie met de lijm komt de vlieg op de witte emmer af. Wanneer de vlieg op de emmer gaat zitten zal deze er ook nooit meer van af komen. 

 

Voordelen van de Sticky Trap lijm:

  1. Zuinig gebruik
  2. De enige officiele lijm voor het vangen van vliegen en dazen
  3. Met 1,5 liter kun je maar liefst 30 vallen maken
  4. Onbeperkt houdbaar (deksel wel goed sluiten)
  5. Emmers met lijm er op zijn weer te gebruiken door de lijm met een plamuur mes er af te steken.
  6. Eco vriendelijk
  7. Regen en hitte bestendig
  8. Betaalbaar
  9. Niet giftig en wel veilig.
https://dazenvanger.nl