Kamvast
Image default
Woningen

Hoe werkt een slotenmaker?

Een slot is een geavanceerde veiligheidsmaatregel die het mogelijk maakt om je huis beter te beschermen. Het werk van de slotenmaker is het openbreken van de slot, zodat je weer bij je woning kunt en je ook beveiligd bent voor toekomstige inbrekers. Echter kan er altijd een onverwachte situatie ontstaan waarbij jouw sleutels beneden blijven liggen of op verkeerde plekken liggen. Dit kan gevaarlijk zijn voor inbrekers.

Met deze tips is je huis veilig!

Wat kun je doen om ervoor te zorgen dat je huis extra veilig is? Hieronder staan een aantal dingen waar je op kunt letten bij het veilig stellen van je woning en te beschermen tegen inbrekers:

  • Doe altijd de voordeur op slot, ook als je binnen bent. Dit is eenvoudig en kan veel schade verhinderen.
  • Gebruik dubbele sloten op alle deuren of ramen. Deze zijn niet open te breken door inbrekers.
  • Gebruik een cilinderslot op de buitendeur en betaal voor extra beveiliging tegen kopiëren. Echt veilige sloten zijn moeilijk open te breken.
  • Zorg dat ramen en deuren dicht zijn als je weg bent, ook op kleine uurtjes. Dit kan een inbreker afschrikken om binnen te komen.

Wanneer er toch iets mis gaat met jouw sloten, kan je altijd op een slotenmaker rekenen. Bel meteen bij problemen of in geval van nood. Echter is het handig om te bespreken wat de beste opties zijn voor jouw situatie en voorkomen dat er onnodige kosten worden gemaakt. Bij slotenmaker Delft ben je altijd meteen op de hoogte van je kosten en wordt dit van te voren vast gesteld. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor beveiligen en sloten repareren. Zo weet je zeker dat het goed geregeld wordt!

Kortom, bel de slotenmaker als jij slachtoffer bent van inbraak.