Kamvast
Image default
Dienstverlening

Hoog tijd om een monument te laten restaureren? Oplossing gevonden!

De tijd is daar om een monument te restaureren. Doe je het zelf? Dan kun je tegen grote en onvoorziene problemen aanlopen. Laat het daarom door een professional doen. Deze weet met speels gemak oud in goud om te zetten. Mooi oud is fraai, maar lelijk oud, dat is fout. Het restaureren van een monument en herstellen in zijn voormalige – onomstreden – glorie is dé passie van Bouwbedrijf Quant, dat actief is in de regio van Zierikzee en eigenlijk heel Zeeland. Renovatie en restauratie: beide praktijken horen tot de kerntaken van het bedrijf. Dit zijn activiteiten waarmee het is groot geworden en waarmee het bewezen resultaat heeft geboekt. Ga nu een contract aan met deze ervaren speler op de Zeeuwse markt en laat je monument restaureren. De professionals hebben vele jaren ervaring.

Actief sinds 1919 in Zeeland en omgeving

Bouwbedrijf Quant in Zierikzee is een echt familiebedrijf dat alweer sinds 1919 bestaat. De kennis en kunde worden – evenals de fakkel – van generatie op generatie doorgegeven. De steunpilaren zijn kwaliteit, duurzaamheid en communicatie. Op basis van deze drie grondwaarden levert het bedrijf alweer ruim 100 jaar de allerbeste kwaliteit. Een monument restaureren doe je bij een bedrijf dat weet wat het doet en talloze succesvolle restauraties op zijn conto heeft staan. Op moment van schrijven is Dick Quant eigenaar. Hij is alweer de derde generatie die aan het roer staat van het familiebedrijf. Van generatie op generatie is het stokje steeds overgegaan. Na ruim 100 jaar te bestaan, heeft het bedrijf zelf ook de status van monument verdiend.

Ouderwets én bij de tijd

Het familiebedrijf steunt op de kennis die het de afgelopen honderd jaar heeft opgedaan. Een traditioneel tintje overheerst, maar tegelijkertijd wordt er bij het restaureren van een monument gebruikgemaakt van de nieuwste, bewezen effectieve technieken. Nieuw en oud vloeien in elkaar over in een duurzame cocktail van kwaliteit en functionaliteit. Ook de esthetische kracht van een gerestaureerd monument mag niet worden vergeten. Het oog wil ook wat.

https://www.bouwbedrijfquant.nl/