Kamvast
Image default
Horeca

In Enschede moet je zijn voor een goede catering

De lekkerste catering van Enschede en omstreken, is iets waar we al jaren naar streven. En als we onze klanten moeten geloven zijn we daar aardig in geslaagd. Wij bieden catering aan in Enschede en omstreken voor allerlei gelegenheden en hebben een ruim assortiment waar u als klant uit kunt kiezen. En is het bijna niet voor te stellen dat er niks tussen zit wat u niet lust. Dit en service met een brede glimlach maakt ons tot het beste catering van Enschede en omstreken. Bent u nou geïnteresseerd of bent u nog op zoek naar catering in de omgeving Enschede? Dan hoeft u niet verder te zoeken, maar zijn wij de aangewezen persoon om deze taak in te vullen. Bel gerust voor een afspraak en natuurlijk bij vragen over onze tarieven en ruime assortiment. 

Onze werkwijze

Wij zijn in Enschede van alle markten thuis als het gaat om catering, en leveren wij uitsluitend alleen de beste kwaliteit. Zo leveren wij onze catering bij u thuis af, en wordt het eten altijd gebracht in warmhoudbakken. En word drank geleverd in een rijdende koelcel waardoor u de gehele avond koude drankjes kunt serveren. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons hapjes te bestellen voor bijvoorbeeld een verjaardag. En kunt bij ons ook dingen huren. Bent u al voorzien van een lekker catering in Enschede? Maar heeft u nog geen tap met biervat, dat kunt ook voor dit soort kleine dingen aankloppen bij ons. En zijn wij ook in te huren als personeel voor uw feest, en voorzien wij de klanten van eten en drinken de gehele avond.

Ons assortiment eten en drinken

Wij leveren vrijwel alle dranken wel is het zo dat wij bepalen welke merk en leverancier, wij kunnen niet voor iedereen verschillende merken cola aanschaffen omdat ze die lekker vinden. Dan lopen de kosten te hoog op kijk daarom altijd op de site voor de merken die we aanbieden in Enschede. Voor eten hebben we ook veel van complete barbecues tot een lopend buffet, alles met stokbrood en salade. Deze zijn geheel zelf samen te stellen en kijk daarom ook vooral op de website waar u uit kunt kiezen.