Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Inspiratie voor goedkope relatiegeschenken

Met relatiegeschenken kunt u de band met uw medewerkers of klanten versterken. Door het geven van relatiegeschenken zorgt u dat uw medewerkers zich gewaardeerd voelen en u kweekt naamsbekendheid onder uw huidige of potentiële klanten. Heeft u moeite met het vinden van een leuk relatiegeschenk die tevens niet veel kost? Lees dan snel verder, want wij inspireren u graag met onderstaande relatiegeschenken 

Sleutelhangers met uw logo

Een leuk, variërend en goedkoop relatiegeschenk zijn sleutelhangers. Sleutelhangers komen in allerlei vormen en maten, waardoor de keuze enorm is. U kunt kiezen voor een basic sleutelhanger, waarbij u uw naam kunt laten drukken op de sleutelhanger. Wilt u toch iets meer dan een simpele sleutelhanger, kies dan voor een sleutelhanger met een bepaalde functie. Hierbij kunt u denken aan een zaklampje of flesopener als sleutelhanger.
Sleutelhangers zijn gemakkelijk te bedrukken of graveren met uw logo, omdat sleutelhangers een relatief groot drukoppervlakte bieden. Genoeg ruimte dus om uw logo op weer te geven.

Anti-stressartikelen laten bedrukken

Onze huidige samenleving levert genoeg stressvolle situaties op. Of dit nu op het werk is, of in privé omstandigheden, de meesten van ons zijn allemaal wel eens gestrest. Daarom zijn anti-stressartikelen een leuk relatiegeschenk die u kunt geven aan medewerkers of klanten. Anti-stressartikelen komen in steeds meer vormen voor. De meest populaire is nog altijd de anti-stressbal. Echter komen andere vormen steeds vaker voor en is het tegenwoordig ook mogelijk om anti-stressartikelen in eigen vorm te laten maken.
Anti-stressartikelen zijn te bedrukken of graveren met uw logo.

IJskrabbers met logo

We zijn vaak met de auto onderweg. Als het buiten vriest, komt het nog wel eens voor dat onze autoruiten bevroren raken en niets is vervelender om hier ’s ochtends vroeg achter te komen. Hier hebben we meestal geen tijd voor. Door ijskrabbers te laten bedrukken als relatiegeschenk geeft u een leuk geschenk voor uw medewerkers of klanten. We kunnen namelijk allemaal wel een ijskrabber gebruiken, dus hiermee geeft u gelijk een nuttig geschenk.
IJskrabbers bieden diverse drukmogelijkheden, waardoor u veel mogelijkheden heeft om uw logo weer te geven op de ijskrabber.

Bedrukte draagtassen met logo

Een populair en goedkoop relatiegeschenk zijn draagtassen. Draagtassen zijn altijd gemakkelijk om te hebben. Draagtassen bieden veel mogelijkheden en zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Draagtassen bieden één van de grootste drukoppervlakte en zijn, naast in 1 kleur te bedrukken, ook te bedrukken in full color. Hierdoor bieden draagtassen genoeg mogelijkheden om uw boodschap over te brengen.

Goedkope relatiegeschenken bedrukken met logo

Bovenstaande relatiegeschenken zijn goedkoop verkrijgbaar. Zo heeft u al 100 bedrukte sleutelhangers nog geen €150,- (excl. BTW). Dit geldt ook voor de andere benoemde relatiegeschenken.

Wilt u één van de genoemde relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo? Neem dan eens een kijkje op de website van BudgetGift.nl. BudgetGift biedt een groot assortiment goedkope relatiegeschenken aan, die allemaal te bedrukken zijn met uw logo. Naast de genoemde artikelen, bieden zij nog veel meer relatiegeschenken aan, ook luxere relatiegeschenken, dus neem snel een kijkje op www.budgetgift.nl

https://www.budgetgift.nl/