Kamvast
Image default
Dienstverlening

Je keuken wrappen: prints voor elke stijl

Ben jij op zoek naar een nieuwe look voor jouw keuken? Misschien is het een goede optie om je keuken te laten wrappen. De keuken wrappen specialist kan jou precies vertellen of jouw keuken geschikt is om te wrappen, en kan een inschatting geven wat dit jou gaat kosten. Wanneer je de wrapper zelf aan het werk zet, hoef jij je alleen zorgen te maken om het design dat jij kiest. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, kleuren en ‘materialen’. Een beetje wrapfolie gaat zeker acht jaar mee (mits je er goed voor zorgt) dus je wilt wel de juiste keuze maken!

Kiezen voor kleur en materiaal

Het fijne aan wraps is dat het eigenlijk een soort folie of behang is dat je over je keukenkastjes plaatst. Hierdoor kunnen de wraps elke mogelijke kleur hebben, en kun jij je plastic keuken ineens van een heel ander materiaal laten lijken. Sommige mensen kiezen ervoor hun plastic keuken te laten wrappen, en ineens ziet het eruit als een ouderwetse keuken in een woonboerderij. Anderen gaan juist voor modern, en kiezen daarom voor een matzwarte keuken of eentje met een meer metallic look. Ook is het mogelijk om voor een bijzondere kleur te gaan: donkerrood bjvoorbeeld geeft een klassieke Amerikaanse look.

Wrappen verhoogt de waarde

Mocht jij je keuken willen wrappen om je huis aantrekkelijker te maken voor de verkoop, dan doe je waarschijnlijk een goede zet. Wrappen is namelijk niet heel duur, maar verhoogt de waarde van je huis wel ontzettend. Zorg er wel voor dat je een acceptabele wrap kiest: tijgerprintwrap is ontzettend grappig en kan helemaal bij jou passen, een potentiële koper vindt het waarschijnlijk niks. En de makelaar ook niet. Is het helemaal voor jezelf, dan kun je het gelukkig helemaal zo gek doen als je zelf wilt. Vraag de wrap specialist wat zij allemaal op voorraad hebben.