Kamvast
Image default
Mode en Kleding

Kleurrijke Balinese parasol kopen

Een Balinese parasol is een traditionele, handgemaakte parasol die oorspronkelijk uit Bali komt. Het is gemaakt van bamboe, rotan of zelfs rattan en wordt gebruikt om zonlicht te blokkeren. Het is voorzien van een kleurrijk patroon, meestal in de vorm van bloemen, vogels of andere symbolen. De parasol wordt gebruikt in tuinen, aan zwembaden en op terrassen om de onderliggende ruimte te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. De parasol wordt ook gezien als een decoratief element, omdat hij het uiterlijk van een ruimte kan veranderen. De parasol kan ook worden gebruikt om de temperatuur te verlagen in een ruimte, waardoor het een ideale keuze is voor plaatsen die veel zonlicht ontvangen.

Verschillende soorten parasols

Een Balinese parasol is een uniek exemplaar. Deze worden allemaal met de hand gemaakt. Hierdoor kan het zijn dat de kleuren kunnen afwijken van het model wat je op de website van Hindi & Bindi ziet. Maar dat maakt het juist zo uniek. Bovendien zijn de meeste parasols hier afgewerkt met een mooie schelpen rand of kwastjes. Een bestelling van een parasol kan online gemaakt worden. Wanneer de totale aankoop boven het bedrag van €50,- uitkomt, dan is de verzending geheel gratis. Over het algemeen duurt een levering van de bestelling hooguit 1 of 2 werkdagen. 

Leuke kleding en meer

Niet alleen voor een parasol ben je bij Hindi & Bindi aan het juiste adres. Ook voor mooie harembroeken, sieraden, of andere bijzonder woonaccessoires kun je hier goed slagen. Breng een bezoek aan deze geweldige webshop en bestel bijzonder mooie artikelen hier online.