Kamvast
Image default
Telefonie

KPN of ZIGGO bellen?

Wat zijn nuttige tips als je op zoek bent naar het telefoonnummer KPN?

1. Surf naar www. klantenservicetelefoon .nl.

2. Bel met telefoonnummer 1840.

In beide gevallen krijg je te maken met Klantenservicetelefoon: een super handige dienstverlener als het om helpdesks en klantenservices gaat. En niet alleen van telecomproviders.

Ook overheidsinstellingen, webshops, energieleveranciers et cetera zijn vertegenwoordigd. Via de site zijn telefoonnummers, emailadressen en andere informatie gemakkelijk en snel op te vragen. Je kunt de naam van de firma in de zoekbalk typen. Je kunt ook ‘bladeren’ in de categorieën en zo uitkomen bij de gegevens die je zoekt. In het geval van KPN staat onder meer het volgende vermeld. De servicemedewerkers van KPN zijn bereikbaar op 0800-0402, een gratis telefoonnummer.

Bel je vanuit het buitenland dan zijn er wel kosten verbonden aan een telefoontje met KPN, maar niet meer dan het standaard buitenlandtarief van je telefoonprovider. Het nummer dat je kunt gebruiken is: +31 70 343 43 43. Beide telefoonnummers hoef je overigens niet de noteren, in je telefoon te zetten of te onthouden. Als je belt met 1840 wordt je direct doorverbonden met KPN!

De Ziggo klantenservice kun je telefonisch benaderen, maar je kunt ook even online gaan. Scroll op ziggo .nl helemaal naar beneden. Daar zie je het oranje kopje ‘klantenservice’. Daaronder staan sub-rubrieken als

-hulp bij: installeren / interactief tv-kijken / storingen en problemen / verhuizen / wifi optimaliseren;

-veel gezocht: phishing / storingschecker / mediabox XL installeren / alles over wifi / alles over je factuur.

Er veel geraadpleegde categorie is contact: contact met Ziggo / Ziggo community / bezoek ons. Ziggo heeft veel winkels verspreid over het land. Waar precies krijg je te zien als je op ‘bezoek ons’ klikt. Onder de kaart die verschijnt staat een balk om je postcode in te typen en vervolgens komt er een lijst van alle Ziggo stores bij jou in de buurt. Met de adressen erbij vermeld natuurlijk.

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl