Linnen gordijnen op maat gemaakt voor jou

Met Linnen gordijnen brengt u sfeer aan. Ze zijn perfect voor elke ruimte. Bij Linnengordijnenshop kunt u gratis uw linnen gordijnen bestellen. Wist u ook onze linnen gordijnen op maakt gemaakt worden? Nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben? Lees dan deze blog. 

3 soorten gordijnen, Welke past bij jou?

Bij ons heb je de keuze uit een ruimassortiment gordijnen. Naast onze linnen gordijnen kunt u namelijk ook gaan voor linnenlook of transparante gordijnen. De verschillende materialen hebben ook verschillende eigenschappen en zorgen dus ook voor een andere look en feel aan de ruimte. Linnen heeft een grove structuur die zorgt voor een luxe uitstraling. U kunt linnen gordijnen gratis laten voeren voor een isolerende- en verduisterende werking. Linnenlook gordijnen zijn gemaakt van 100% polyester. Toch hebben ze de karakteristieke uitstraling en structuur van linnen gordijnen. Het voordeel van linnenlook is dat dit materiaal kreukherstellend is en nauwelijks krimpt. Hierdoor kunt u deze gordijnen eenvoudig zelf reinigen. Transparante gordijnen staan ook wel bekend als vitrage of inbetweens. Deze gordijnen zijn een combinatie van polyester en linnen. De fijn geweven stof filtert niet alleen het licht, maar ook de doorkijk. Weet u al welke bij u past? Zo niet dan staan wij jou graag bij met advies.

Hoe reinig ik mijn linnen gordijnen?

Linnen is een natuurproduct, hierom is die erg gevoelig voor krimp. Je moet dus extra voorzichtig zijn bij het reinigen van jouw linnen gordijnen. We raden je daarom ook af om het zelf te gaan reinigen. Ons advies is om linnen gordijnen professioneel te laten reinigen , bijvoorbeeld bij een stomerij. Om het helemaal goed te doen, kies je voor ‘dry cleaning’ als reinigingsmethode. Bij dry cleaning wordt de stof namelijk gereinigd zonder dat er gebruik wordt gemaakt van water. Hierdoor is er helemaal geen kans op krimp.Linnen gordijnen en vouwgordijnen kunt u strijken op de hoogste temperatuur. Linnenlook en transparante gordijnen kunt u wél zelf reinigen. U wast deze gordijnen op een wolprogramma op maximaal 30 graden. Deze stoffen zijn kreukherstellend en hebben nagenoeg geen last van krimp. Een extra tip: vouw de haken van het gordijn naar elkaar toe. Doe hier vervolgens een panty of waszak omheen. Deze kunt u dichtknopen met een schoenveter. Zo kunt u de gordijnen eenvoudig wassen, zonder dat de haken uw wasmachine beschadigen. Win win situatie dus.

Een natuurproduct die zorgt voor stijl

Linnen is een natuurproduct dat wordt gemaakt van de vezels van de vlasplant. Vlas groeide eeuwenlang in Nederland, maar met de opkomst van katoen en synthetische stoffen wordt het product in Nederland steeds minder verbouwd.Wel komt de stof grotendeels nog uit Europa. Ook wordt linnen op milieuvriendelijke wijze geproduceerd, waardoor het product erg duurzaam is. De stof linnen heeft nog meer bijzondere eigenschappen. Het materiaal is sterk en kleurvast. Bovendien kan de stof 20 procent van het eigen gewicht absorberen aan vocht, terwijl het fris en droog blijft aanvoelen. Natuurproducten zworden alsmaar populairder.  Daarom zijn linnen gordijnen ook een erg geliefde vorm van raambekleding, nu en in de aankomende jaren. De grove structuur van linnen geeft de gordijnen een natuurlijke en luxueuze uitstraling. Wanneer u linnen gordijnen laat voeren worden ze een stuk voller. Dit benadrukt het stoere karakter van de gordijnen. Kortom, met linnen gordijnen brengt u absoluut sfeer aan in uw interieur. wilt u alle mogelijkheden weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Linnen gordijnen zijn niet zomaar zo populair. De mogelijkheden zijn eindeloos en u bent verzekerd van een sfeervolle toevoeging op uw interieur. Linnen gordijnen maken het helemaal af. Bij Linnengordijnen bestelt u de gordijnen makkelijk en snel via onze webshop. Al onze gordijnen worden gratis gevoerd en op maat gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor gratis advies. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze inmeet- en montageservice? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

https://www.linnengordijnenshop.nl/