Kamvast
Image default
Marketing

Maak indruk met een drone video

Maak indruk met een drone video

Een drone video is vet! En de perfecte manier om jouw product, dienst of bedrijf op een indrukwekkende manier in beeld te brengen. Want filmen met een drone biedt veel mogelijkheden qua perspectieven, hoeken en hoogtes. Denk bijvoorbeeld aan een vogelperspectief beeld van een bedrijfspand, een cinematisch volg-shot van een auto of een dynamisch beeld van een product dat geplaatst wordt op een dak. Met een gewone camera erg lastig, maar met een drone absoluut realiseerbaar!

Een drone video laten maken

Om een drone video te maken moet je zorgen dat er iemand is die bevoegd is om met de drone te vliegen. Er zitten namelijk veel restricties aan het vliegen met een drone en er is veel wet- en regelgeving waar je aan moet voldoen. Zelf een drone aanschaffen en gaan vliegen is dan ook sterk af te raden. Naast wet- en regelgeving vraagt het besturen van een drone ook om best wat vaardigheden. Veel mensen krijgen een drone zelf wel in de lucht, maar om écht gave shots te maken zoals hier boven omschreven… dat is een vak apart. Daarom doe je er goed aan een partij in te schakelen die beschikt over professionele dronepiloten, zoals videomarketingbureau ZoomWorks. Hun dronepiloten beschikken over de juiste licenties en opleidingen om te mogen vliegen in verschillende gebieden en zijn bekend met de meest recente wet- en regelgeving. Ook weten ze hoe ze moeten anticiperen op wind en andere veranderende weersomstandigheden, wat zorgt voor een volledige controle over de drone.

Voordelen van een drone video

Een drone video laten maken is slim om een aantal redenen. Zo brengt een drone video je letterlijk tot grote hoogtes. Je kunt dingen op beeld leggen waar je met een normale camera nooit bij kan komen. En dingen in een bepaald perspectief laten zien zoals normaal vogels dat zien. Hierdoor maakt het meteen veel indruk op jouw kijker, want deze ziet dit niet iedere dag. Ook is een drone video relatief goedkoop. Vroeger moest je een helikopter huren met daarbij een piloot en cameraman om bepaalde shots te krijgen. Tegenwoordig liggen deze shots binnen handbereik dankzij technologie en gecertificeerde dronepiloten.

Jouw videomarketing naar grote hoogte brengen?

Ben jij enthousiast en wil je een drone video laten maken? Of ben je benieuwd naar voorbeelden van drone video’s? Neem dan eens een kijkje op de website van ZoomWorks of neem gelijk contact met ze op. Ze inspireren je graag met gave voorbeelden en goede ideeën!

https://zoomworks.nl/drone-video-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Wat doet een SEO specialist in Zwolle?