Kamvast
Image default
Woning en Tuin

Met de Kunsthaag Klimop geen onderhoud meer in de tuin

Met de Kunsthaag Klimop het hele jaar een groene tuin

Wist u dat…De klimop een groenblijvende liaan is en uit de klimopfamilie afkomstig is? De Klimop kan wel meer dan 10 meter de hoogte in groeien langs muren en gevels. Hij klampt zich helemaal vast en is zeer lastig te verwijderen.

En wist u dat… De bladeren en de vruchten van de Klimop giftig zijn voor de mens? Met de Kunsthaag Klimop is er van al dit alles geen last meer, eenvoudig bevestigen en blijft het hele jaar door groen.

 

Geen onderhoud meer met de Klimop Kunsthaag

Met een echte haag is er beste veel onderhoud, Snoeien, water geven, sjouwen met tuinafval. Denk er eens aan om een Kunsthaag Klimop aan te schaffen, deze blijft het hele jaar door groen. Vrijwel onderhoudsarm en u hoeft ook niet meer te snoeien en te sjouwen met rommel. Dat is toch ideaal?

Kunsthaageu levert de Klimop kunsthaag op tegels van 50x50cm uit voorraad, net een echt lijkende haag en zeer scherp geprijsd. Met deze klimop is er een mooie volle dekking zodat er geen achtergronddoek meer nodig is.

Fraai als interieurdecoratie

De Kunsthaag Klimop kan natuurlijk buiten op uw tuinhek of betonnen muur worden geplaatst maar wat dacht u van in het interieur? In de etalage, showroom, horeca, vliegvelden en openbare gelegenheden is dit steeds vaker te zien. Dus aan de muur in de woonkamer als wandbekleding zal dit zeer fraai staan en meer groen is sfeerverhogend. U zult er echt versteld van staan hoe een beetje groen in uw interieur een wereld van verschil maakt.

In andere ruimtes in de woning zal het eveneens erg mooi staan bijvoorbeeld in de badkamer, keuken of werkkamer. Bovendien krijgt u er een betere akoestiek door en worden galmende geluiden weggewerkt.

Eenvoudig op maat maken

De Kunsthaag Klimop op rol is zeer gemakkelijk in te korten en te verlengen door middel van het klikbare systeem. Heeft u meer ruimte nodig dan kunt u de haag aan elkaar vast klikken zonder verschil te zien in overgang. Met een schaar of ijzertang is dit eenvoudig te doen. En mocht u een stukje overhouden dan kunt u dit weer elders ophangen.

Geen ongedierte

Een echte haag trekt ongedierte en daar is bij een Kunst haag geen sprake van en dat is een voordeel te noemen. Geen vervelend ongedierte meer in de kunsthaag en voor je huisdier is het eveneens veilig. 

Voordeel Kunsthaag Klimop tegels

  • Onderhoudsarm
  • Geen water geven
  • Niet meer sjouwen met tuinafval
  • Eenvoudige bevestiging
  • Hele jaar door groen
  • Naar elk gewenst formaat te maken
  • Geen tuinman meer nodig

De Klimop tegels hebben een volle dekking en is er dus geen achtergronddoek meer nodig, meer privacy en een duurzame oplossing.

De Klimop is 24 / 7 in onze webshop te bestellen en binnen 2 werkdagen afgeleverd (indien voorradig) www.kunsthaag.eu

https://kunsthaag.eu/winkel/kunsthaag-klimop-tegel-50x50cm/