Kamvast
Image default
Bloemen

Nu de aller fraaiste plukboeketten bestellen?

Zet de bloemetjes buiten met Bloom: hét adres voor de fraaiste bloemboeketten in ieder seizoen. De fraaiste, meest gevarieerde plukboeketten bestellen doe je hier en nergens anders. Wist je dat je hier uit maar liefst 40 verschillende boeketten kunt kiezen? En dat je die boeketten ook nog eens kunt personaliseren door persoonlijke bloem voorkeuren op te geven? Bij het plaatsen van je bestelling kun je bijvoorbeeld doorgeven welke bloem je in ieder geval in het boeket terug wilt zien. Mocht je meer specifieke wensen hebben, dan is het mogelijk je wensen telefonisch te bespreken. De professionals, die het boeket zelf samenstellen en de bloemen met de hand bijeenbinden, doen hun best om al je wensen te realiseren.

Verschillende merken woonaccessoires

Bij Bloom blijft het niet alleen bij bloemen en bloemboeketten. Behalve plukboeketten kun je hier ook nog talloze andere zaken voor het moderne interieur bestellen. Denk bijvoorbeeld eens aan de stijlvolle woonaccessoires, zoals de Madam Stoltz collecte en accessoires van andere Scandinavische merken. Op de website zijn onder meer ook spiegels, kandelaars en kussens te vinden. Ook kom je een leuk aanbod interieur planten tegen. Je kunt alle interieurartikelen naar hartenlust met elkaar combineren, kandelaar met bloem en bloem met plant. Bij de bovenstaande expert vind je alles om jouw interieur van warmte te voorzien.

Je bestelling aan huis bezorgd

Een groot voordeel van de genoemde bloemenexpert is dat je bestelling altijd thuis, of op het adres van de bestemde ontvanger, krijgt afgeleverd. Bestel je voor twee uur in de middag, dan zal je de bloemen of interieurartikelen nog diezelfde dag ontvangen. Dat betekent dat je plukboeketten kunt bestellen en die later op de dag nog in de mee bestelde kandelaars kunt steken. Het plannen van een verrassing voor iemand die je dierbaar is, wordt zo een fluitje van een cent. Heb je voer een bepaald product nog vragen? Dan kun je vrijblijvend contact opnemen.

https://www.bloombezorgen.nl/