Kamvast
Image default
Dienstverlening

Ongewenste bezoekers weren met een intercom in regio Den Haag

Een intercom bij uw pand in Den Haag is de perfecte oplossing om ongewenste bezoekers te weren. Hierbij kan het vanzelfsprekend gaan om een appartementencomplex, maar natuurlijk ook om een kantoorpand of een gebouw waarin meerdere bedrijven zijn gevestigd. Zelfs voor panden met flexwerkplekken in regio Den Haag is het heel verstandig om een intercom te laten plaatsen, eenvoudigweg omdat het in alle gevallen belangrijk is om verkeerd publiek buiten de deur te houden. Wanneer u een pand wilt laten voorzien van een goed intercomsysteem in Den Haag, kunt u terecht bij Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam.

Afspraken maken met buren over de intercom

Laat u een intercom plaatsen binnen een appartementencomplex in regio Den Haag? Dan is het verstandig om afspraken te maken met de buren. Ongewenste bezoekers, ofwel mensen met verkeerde bedoelingen, bellen vaak bij buren aan met het excuus dat een bekende van hen niet opendoet. Ook komt het voor dat er wordt beweerd dat het gaat om deur-tot-deur verkoop of een collecte. Bespreek goed met uw buren voor wie een deur wel of niet wordt opengedaan via het intercomsysteem. Wanneer wilt u bijvoorbeeld eerst een legitimatie zien voor u iemand toegang verleent tot het pand? Door goede onderlinge afspraken te maken, kunt u een groot deel van de mensen met verkeerde bedoelingen effectief buiten de deur houden.

Kies voor een intercom met videosysteem

Wanneer u interesse heeft in het laten plaatsen van een intercom in regio Den Haag, dan heeft u verschillende mogelijkheden. Een van de opties is het laten plaatsen van een intercom met videofunctie. U kunt dan vanuit de woning, of vanaf de werkplek, zien wie er voor de deur staat. Dit is een ideale optie om bijvoorbeeld om iemands legitimatie te vragen of om te vragen de collectebus te laten zien. Op deze manier helpt een goede intercom om incidenten, zoals inbraken, beter uit te sluiten. Wilt u een goede, betrouwbare intercom in regio Den Haag laten plaatsen? Neemt u dan direct contact op met Fontein Elektrotechniek uit Leidschendam.

https://www.fonteinelektrotechniek.nl/