Kamvast
Image default
Winkelen

Restaurants in Eeklo

Eeklo is een kleine stad in Oost-Vlaanderen. Er zijn veel leuke restaurants die je kunt bezoeken en een heerlijk maal of etentje kunt gebruiken. De stad biedt een grote variëteit aan restaurants, waarvan sommige gespecialiseerd zijn in Belgische gerechten, terwijl andere een internationale keuken aanbieden.

Eeklo’s meest populaire restaurants

Een van de meest populaire restaurants in Eeklo is Denneboom. Het restaurant is gespecialiseerd in Belgische gerechten en biedt een uitgebreide selectie smaakvolle en lekkere gerechten. Bovendien biedt het een ruime selectie aan bieren en wijnen en een live band die op vrijdag- en zaterdagnacht speelt. Naast de goede gerechten en de live-muziek, is de service van Denneboom ook top.

Een ander populair restaurant in Eeklo is de Portofino. Het restaurant wordt door veel mensen beschouwd als één van de beste restaurants in Eeklo. Het serveert een uitgebreide selectie van Italiaanse gerechten met een aantal Belgische twist. De interieur is prachtig en het personeel is erg vriendelijk en professioneel. Bovendien biedt het ook een uitgebreide selectie aan wijnen en cocktails.

Restaurants met speciaal aanbod in Eeklo

Als je op zoek bent naar restaurants met een speciale of unieke selectie van gerechten, dan is Eeklo de juiste stad om naartoe te gaan. Een van die restaurants is Château Chantemerle. Het is gespecialiseerd in Frans-Mediterrane keuken en biedt een uitgebreid aanbod van overheerlijke gerechten. Het restaurant is ook bekend om de bijzondere selectie van wijnen en cocktails.

Een ander populair restaurant met unieke gerechten is Zebu. Het is gespecialiseerd in veel verschillende Aziatische gerechten, waaronder Chinees, Japanse, Thaise en Vietnamitaanse. De gerechten zijn lekker en vers en hebben hun eigen unieke twist. Daarnaast biedt het restaurant ook een goede selectie wijnen en bieren.

Lokale restaurants

Als je op zoek bent naar een echt lokale ervaring kun je beter een bezoek brengen aan de lokale restaurants. Makroon is een van de meest populaire restaurants. Het serveert authentieke Vlaamse gerechten, die met veel passie en liefde worden bereid. Daarnaast biedt het een uitgebreide selectie bieren en wijnen. De lokale gastvrijheid en de heerlijke gerechten maken van dit restaurant een echte must-visit in Eeklo.

Conclusie

Eeklo biedt een grote variëteit aan restaurants, waarvan sommige gespecialiseerd zijn in Belgische gerechten, terwijl andere een internationale keuken aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een traditionele maaltijd of iets met een unieke twist, er zijn veel verschillende restaurants die je kunt bezoeken. Als je meer wilt weten over de restaurants in Eeklo, kun je hier meer informatie vinden.

.