Kamvast
Image default
Dienstverlening

Ruim assortiment aan grondbewerkingsmachines

Bij Kruse Ootmarsum b.v. vindt u een ruim assortiment aan diverse machines en opslagtanks, waaronder verschillende grondbewerkingsmachines. Zo vindt u hier walsen en zaaimachines om de oppervlakte van grond mee te bewerken en ploegen om dieper mee in de grond te gaan en deze om te woelen. Ook kunt u bij deze specialist terecht voor zoutstrooiers, nat-droogzuigers en dieseltanks. Alle machines zijn van uitstekende kwaliteit en komen alleen van de beste merken zoals APV, Brantner, Schmidt, Dücker, Sauerburger en nog vele andere topmerken op de markt. Ontdek het aanbod online en vraag de experts van Kruse Ootmarsum b.v. eventueel om deskundig advies.

Een gemakkelijk te vervoeren dieseltank

Bij deze specialist vindt u dieseltanks in verschillende formaten. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een grote tank kiezen als u veel inhoud wilt opslaan, maar u kunt ook voor een mobiele variant gaan als u diesel of een andere brandstof wilt vervoeren. Deze mobiele dieseltank transporteert u namelijk zeer eenvoudig naar de bouwplaats of werkplek en de dieseltank zorgt ook voor een lagere kans op diefstal. Koopt u een tank bij Kruse Ootmarsum b.v.? Dan krijgt u deze bovendien geleverd met ADR-goedkeuring voor transport.

Deze experts denken graag met u mee

Bent u op zoek naar grondbewerkingsmachines en weet u niet zeker welke machine het meest geschikt is voor uw toepassing? Dan helpen de experts van dit bedrijf u graag op weg met professioneel en persoonlijk advies. Zij hebben voldoende kennis en ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn en mee te denken over de beste oplossing voor uw situatie.

Neem contact met ze op

Wilt u een van de vele grondbewerkingsmachines of dieseltanks van deze specialist aanschaffen? Vraag gerust een offerte aan of neem contact met ze op voor meer informatie. De experts van Kruse Ootmarsum b.v. vertellen u graag meer over de verschillende machines.