Kamvast
Image default
Meubels

Unieke oud eiken tafelblad voor jou in huis!

Wil jij graag ook een prachtige oud eiken tafelblad in huis hebben? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Alle meubels die door dit bedrijf worden gemaakt worden met de hand gemaakt met natuurlijk en onbewerkt hout. Zo weet jij zeker dat ze jouw nieuwe oud eiken tafelblad zorgvuldig maken én dat het uniek zal zijn. Je kunt makkelijk jouw eigen prachtige tafel hebben door contact op te nemen met dit bedrijf en er eentje uit te zoeken. Ook kun je langsgaan in de gigantische showroom die zij hiervoor hebben. Twijfel daarom niet langer een neem nu contact op!

Uniek

Een oud eiken tafelblad van dit bedrijf zal zeker het pronkstuk van jouw huis worden. Doordat alle tafels met de hand worden gemaakt kun je zien dat er veel aandacht is aan besteden. Ook zal de meubel uniek zijn, omdat ze alleen gebruik maken van natuurlijk en onbewerkt hout. Het zou dus kunnen zijn dat jouw eigen oud eiken tafelblad een scheurtje, deukje of oude bout zal hebben. Dat geeft het blad alleen maar meer karakter! Wacht daarom niet langer met het uitzoeken van jouw eigen oud eiken tafelblad en neem snel een kijkje op de website van dit bedrijf!

Karakter 

Een handgemaakte oud eiken tafelblad zal zeker een mooie toevoeging zijn aan jouw interieur. Dit blad zal dan ook echt een uniek karakter hebben, dat zijn eigen verhaal verteld. Het hout dat gebruikt wordt heeft altijd een verleden. Jouw eigen oud eiken tafelblad kan daardoor zomaar een gedeelte zijn geweest van een schattig boerderijtje in Frankrijk of een schuurtje ergens in Italië. Zo heb jij niet alleen een prachtig nieuw blad in huis, maar zelfs eentje die jij een tweede leven geeft. Kies daarom snel jouw eigen oud eiken tafelblad uit op de website of ga langs in de showroom!