Kamvast
Image default
Dienstverlening

Unieke trouwlocatie ermelo

Wil jij trouwen in de buitenlucht en het trouwfeest organiseren op een landelijke locatie? Wat dacht je dan van een authentieke Hollandse boerderij als locatie? In Ermelo kun je jouw trouwfeest organiseren in een landelijke boerderij. Lees gauw verder waarom deze unieke trouwlocatie in Ermelo dé locatie is voor jullie bruiloft. 

 

De perfecte landelijke setting

Geniet van het buitenleven en een locatie midden in de Gelderse natuur. Deze locatie leent zich perfect voor een bruiloft in de buitenlucht, maar heeft ook voldoende voorziening binnen. Weer of geen weer, je kunt trouwen op deze prachtige locatie. Je kunt zelfs de aankleding bepalen, maar kunt hier ook iemand voor inschakelen. Je bepaalt zelf in hoeverre je de touwtjes in handen wilt hebben. Zo kun je zelf voor catering zorgen, maar kun je dit zelfs bij de locatie boeken. 

 

Praktisch, dichtbij en niet duur 

Ermelo is een perfecte locatie voor een bruiloft. Wanneer de families en vrienden uit het hele land moeten komen, is deze unieke trouwlocatie in Ermelo een perfect punt in het midden. Zo hoeft niemand al te ver te reizen en kan iedereen jullie bijzondere dag mee beleven. Ook hoeft niemand vroegtijdig te vertrekken om de trein te halen of om voor het donker naar huis te kunnen. Er zijn namelijk ook accommodaties te huur om te overnachten. Ideaal voor na de bruiloft.