Kamvast
Image default
Dienstverlening

Uw zilveren munten verkopen tegen een eerlijke prijs

Tegenwoordig betalen we onze aankopen veelal via een online bankoverschrijving of een creditcard. Vroeger echter betaalden we bijna alles met baar geld. Valuta die per land verschilde. Aanvankelijk gedrukt als munten en later ook als bankbiljetten.

Door het verminderde gebruik zijn munten en biljetten niet alleen zeldzamer geworden, maar ook waardevoller. Zeker de munten, waarvan in het verleden de hoogste waarden werden geslagen in zilver en goud. 

 

Uw zilveren munten verkopen

In het verleden kon je met deze edelmetalen munten veel kopen, maar later werden ze vooral door verzamelaars gezocht. Met als gevolg dat veel kostbare munten zijn opgenomen in unieke verzamelingen.

Daar bevinden ze zich vaak nog, maar niet iedereen heeft er de tijd of het geld voor om zo’n verzameling te onderhouden. Het kan daardoor zijn dat u uw eigen collectie wilt opgeven. Of een verzameling die u heeft geërfd. Het is dan vooral zaak mensen te vinden die uw muntenverzameling op waarde kunnen schatten. 

 

Uw zilveren munten verkopen tegen een eerlijke prijs.

Als u overweegt uw zilveren munten te verkopen, is het niet moeilijk om experts te vinden die u daarbij snel, maar vooral professioneel kunnen helpen. Deskundigen die met u door de verzameling lopen en haarfijn kunnen uitleggen wat elke munt waard is. U kunnen adviseren en er bovenal een eerlijke prijs voor bieden.

De waarde van elke munt is over het algemeen afhankelijk van meerdere factoren. Is de bewuste munt zeldzaam of niet? Wat is de kwaliteit? Is het geldstuk veel gebruikt of vers van de pers in een collectie terechtgekomen? Hoe populair is de munt? Afhankelijk van ondermeer deze factoren komt een munten-expert tot een juiste prijs. Een prijs die u direct krijgt te horen en die ook direct aan u kan worden uitgekeerd. Een prijs waaraan geen limiet is gebonden. Ook de kenner is namelijk op zoek naar die ene zeldzame zilveren munt en is bereid daar een faire prijs voor te betalen.

Uw zilveren munten verkopen? Twijfel niet, wie weet wat voor schat er in dat oude sigarendoosje of koekblik verborgen ligt. Om zeker te zijn van de waarde, neem contact op met een betrouwbare munten-expert. Voor meer informatie of het verkopen van gouden munten bezoekt u de website van kevelam.nl.