Kamvast
Image default
Relatie

Vind jouw ambitie bij outplacement Hilversum

Je verliest je baan en moet snel weer op zoek naar iets nieuws. Je zal toch je vaste lasten moeten blijven betalen en het gat dat nu mist in het inkomen kan je eigenlijk niet hebben. Doordat je zo snel op zoek gaat naar een nieuwe baan, kom je vaak weer terecht in eenzelfde functie. Misschien is deze functie wel helemaal niet echt voor je weggelegd en wil je eigenlijk een heel ander beroep beoefenen. Outplacement Hilversum helpt je verder te kijken dan de makkelijke weg en leert je op een andere manier een blik te werpen op je toekomst.

 Oude baan

Outplacement Hilversum kijkt naar de functie die je voor je ontslag uitoefende. Samen met jou wordt gekeken naar de diverse taken binnen jouw functie en wat je wel en niet leuk vond tijdens je werk. Outplacement Hilversum kijkt naar de werkelijke persoon die in jou zit en wat je ambities met betrekking tot het werkveld zijn. Waar gaat je hart sneller van kloppen? Wat voor taken zijn jou op het lijf geschreven. Outplacement Hilversum koppelt jou als persoon aan een functie die wel echt bij je past. Hierbij geef je zelf duidelijk aan wat je leuk vindt en waar je naar toe wil groeien. Misschien wil je juist wel een stapje terug zetten in je carrière, omdat je daar meer voldoening uit haalt en gelukkiger van wordt. Bij outplacement Hilversum weet je binnen een mum van tijd wat je graag zou willen doen.

Begeleiding

Bij outplacement Hilversum word je begeleidt van het begin tot aan het einde en vind je op je eigen manier, met een beetje hulp, de baan die wel goed bij je past. Zo kun je de situatie waar je in zit op een positieve manier gebruiken om een verandering in je leven door te maken.

Wist je dat je dat als je weggaat bij je werkgever dat je vaak een transitievergoeding kunt krijgen? Bereken jouw transitievergoeding op Ontslagjuristennederland.nl.