Kamvast
Image default
Dienstverlening

Wil jij je groepenkast vervangen maar je weet niet hoe je het moet vervangen?

Heb je een verouderde groepenkast dat snel vervangen moet worden en woon je in Breda? Elektricien Breda wilt je graag dan helpen met je elektra probleem. De elektriciens van Breda kunnen snel naar jou komen en je helpen. Ze hebben veel ervaring, wel meer dan 20 jaar en hebben dus ook veel ervaring opgelopen. Ze maken weinig fouten en de klanten zijn altijd tevreden bij hen. Heb je als spoeddienst gebeld? Ze kunnen dan binnen 30 minuten bij je op de stoep staan. De elektriciens zijn dus ook 24/7 open en bereikbaar. 

Elektricien Breda kan de groepenkast fixen

Heb je een probleem met de groepenkast of een probleem met onderdelen op de kast? De elektromonteurs kunnen het voor je vervangen of iets plaatsen. Een aardlekschakelaar is een onderdeel die je moet hebben op de kast. Je moet het hebben, want de kans op vuur in de meterkast is dan veel kleiner. Je kunt zelf ook de aardlekschakelaar testen om op de T te klikken. Gaat de aardlekschakelaar niet meer aan? Dan werkt de schakelaar niet meer en je moet het dan zo snel mogelijk vervangen. Je moet ook een hoofdschakelaar hebben. Een hoofdschakelaar is een schakelaar dat elke groep kan besturen. Het is ook beter voor de veiligheid om dat te hebben.  Naast een aardlekschakelaar heb je nog veel meer losse onderdelen dat je kan aanschaffen.

Onderdelen van de groepenkast

Je kunt meer dan 11 losse onderdelen op de kast aansluiten. Elk los onderdeel heeft wel een ander soort doel. Je kunt een beltrafo, installatieautomaat, aardlekautomaat, aardlekschakelaar, rijgklemmen, schakelaars, magneetrelais, schakelklokken, kwh meter en afdekstroken aan de kast installeren. Dit zijn allemaal onderdelen om naar dingen te kijken zoals een kwh meter. Je kunt zo zien hoeveel kwh je hebt verbruikt in een bepaalde tijd dat je hebt ingesteld.