Het bedrijf bestaat al 20 jaar op de vastgoedmarkt en is daarin een van de belangrijkste spelers.

Het bedrijf bestaat al 20 jaar op de vastgoedmarkt en is daarin een van de belangrijkste spelers.

Het vastgoedbedrijf is sinds 2000 actief op de vastgoedmarkt. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van appartementen in economy class en luxe onroerend goed. Ons team begeleidt klanten in alle stadia van de aankoop van onroerend goed, biedt volledige juridische ondersteuning voor de transactie, adviseert over alle soorten objecten, kenmerken van gebieden, verstrekt alle nodige informatie over de ontwikkelaar van het geselecteerde onroerend goed of de eigenaar van het secundaire onroerend goed. Wij bieden: – advies over alle kwesties die verband houden met het proces van verwerving en registratie van onroerend goed in eigendom, – controle van het object op “reinheid” (aanwezigheid van lasten, pandrechten, registratiecertificaat, enz.), – koop- en verkoopovereenkomst, alle nodige informatie en documentatie over de ontwikkelaar , dienst na verkoop: het appartement schoonmaken, rekeningen betalen, het appartement verhuren, meubels en apparatuur kopen. – betaling van de jaarlijkse onroerende voorheffing, – woning- en eigendomsverzekering, – hulp bij de wederverkoop van uw woning, enz.

Het bedrijf bestaat al 20 jaar op de vastgoedmarkt en is daarin een van de belangrijkste spelers. In de loop van zijn bestaan ​​zijn meer dan 30 eersteklas panden in gebruik genomen, waaronder luxe hotels, VIP-villa’s en comfortabele wooncomplexen van verschillende niveaus met “levenslange” service. We bieden een volledig dienstenpakket aan voor de aan- en verkoop van residentieel en commercieel vastgoed. Ook neemt ons bedrijf de verantwoordelijkheid voor het beheer van onroerend goed tijdens de afwezigheid van de eigenaar.

 

 

Appartement te koop

https://be.propenda.com/
De makelaar in Hengelo staat voor je klaar

De makelaar in Hengelo staat voor je klaar

Met de hulp van de betrouwbare makelaar in Hengelo heb jij zo een huis gekocht of verkocht die helemaal past bij je smaak of voor de prijs waar jij dit voor wilt gaan verkopen. Met de makelaar in Hengelo zal je zien dat er heel veel mogelijk is op allerlei gebied. Wanneer je een huis ten verkoop gaat aanbieden komt daar een hele hoop bij kijken. Denk aan het bedenken van een vraagprijs, het laten taxeren van een woning, het maken van foto’s en eventueel video’s om het huis zo goed mogelijk ten verkoop aan te kunnen bieden. Daarnaast moeten er bezichtigingen plaatsvinden en ben je bezig met het schoon houden van een woning en netjes houden, want wanneer er iemand langs rijdt in de straat en ziet dat het huis te koop staat wil je dit wel netjes kunnen presenteren. 

Een huis verkopen

Maar waar moet je nou allemaal rekening mee houden wanneer je een huis gaat verkopen, maar ook wanneer je een huis gaat kopen? De makelaar in Hengelo heeft daar alle informatie over en veel kennis van en helpt je daar graag bij! Dit betekent dat je, wanneer je een huis wilt gaan verkopen, met de makelaar in Hengelo een afspraak maakt en er een plan wordt gemaakt om te zorgen dat het juist zo snel mogelijk aan de man wordt gebracht en je de prijs ontvangt waar je het huis voor wilt verkopen. 

Een huis kopen

Ben je van plan een woning te gaan kopen? Dan helpt de makelaar in Hengelo je graag bij het zoeken naar een woning die perfect bij je past. Denk aan het zoeken naar woningen die aansluiten bij je wensen die je hebt doorgegeven, het inplannen van bezichtigingen en onderhandleen over de prijs behoren allemaal tot het takenpakket van de makelaar in Hengelo.

 

Waarom schoorsteenkappen nuttig zijn

Waarom schoorsteenkappen nuttig zijn

Ze verschijnen steeds vaker op de daken van woningen: het fenomeen schoorsteenkap. De groeiende populariteit van schoorsteenkappen heeft meerdere redenen. Een schoorsteenkap is allereerst nuttig omdat deze ervoor zorgt dat de rook vanuit huis, bijvoorbeeld als u een open haard heeft, beter kan wegtrekken uit de woning. Met een schoorsteenkap is de kans op een brand in uw schoorsteen een stuk kleiner. De kap verhindert dat er vuurdeeltjes op het dak kunnen komen en verhoogt zo de veiligheid.

Een tweede voordeel is het feit dat een schoorsteenkap voorkomt dat er regenwater via de schoorsteen uw huis binnenkomt. Zo voorkomt u doorslaand vocht die eventueel uw schoorsteen en muren kan aantasten. Ten derde gebruiken woningbezitters schoorsteenkappen om het vogels onmogelijk te maken om een vogelnest in de schoorsteen te bouwen. En, ook dat is natuurlijk een pro van de schoorsteenkap: een fraaie kap op de schoorsteen maakt uw woning stijlvoller. Een schoorsteenkap oogt namelijk luxe en modern.

Uiteenlopende soorten schoorsteenkappen

De mogelijkheden op het gebied van kappen voor schoorstenen zijn groot. Er bestaan diverse typen kappen. Populair is bijvoorbeeld de spitse of afgevlakte schoorsteenkap. Dit is een vierkante kap, die in sommige uitvoeringen opengeklapt kan worden, zodat het reinigen de schoorsteen een stuk eenvoudiger wordt. Bekend zijn ook de trekkappen. Dit zijn schoorsteenkappen met rotor, die zorgen voor een perfecte afzuiging van rooklucht. En weer een ander type is de vonkenvanger. Deze kappen zijn speciaal ontworpen voor rieten daken om te voorkomen dat er vuurvonken op het dak belanden.

Voordelig kappen voor uw schoorsteen

Ga ook voor de vele pluspunten van de schoorsteenkap. Bekijk de complete en voordelige collectie schoorsteenkappen van AirXLshop, de specialist op dit gebied. Bestellen doet u gemakkelijk online via onze webshop.