Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Word als groep hechter tijdens een actief zondagmiddag uitje

Wilt u als groep sterker en hechter worden? Dan is een zondagmiddag uitje ideaal om daaraan te werken. Zo kunt u met uw familie of als bedrijfsteam diverse activiteiten doen op De Westernboerderij nabij Arnhem. U kunt het zien als een actief bedrijfsuitje waarbij iedereen plezier maakt, maar ook leert samenwerken en communiceren met elkaar. Er zijn diverse groepsactiviteiten te beleven tijdens zo’n zonnige zondagnamiddag op de boerderij waardoor iedereen elkaar beter leert kennen. Dat geldt zowel voor families, vrienden alsook het personeel van een bedrijf.

Wat kunt u verwachten van zo’n zondagmiddag uitje?

Als u de keuze maakt om een actief bedrijfsuitje bij De Westernboerderij nabij Arnhem te reserveren, kunt u veel verwachten. Vanaf 14 uur kunt u starten met een kop koffie of thee en een muffin. Uw groep kan even rustig wennen aan de omgeving en zich klaarmaken voor alle activiteiten die de dag te bieden heeft. Bij dit actief bedrijfsuitje kunt u activiteiten verwachten zoals spijkerbroekhangen, levend tafelvoetbal, buksschieten en andere activiteiten helemaal in het thema van Het Wilde Westen. Als u kiest voor het pakket van het zondagmiddag uitje dan kunt u zelfs meedoen met de skilatten en klompenrace. U en uw groep zijn tijdens dit uitje weer even helemaal kind.

Heeft u interesse in een uitje naar De Westernboerderij?

Bent u nu helemaal enthousiast voor alle activiteiten en wilt u wat plezier maken met uw bedrijf,  familie of vrienden tijdens een gezellig zondagmiddag uitje? Het enige wat u moet doen is uw reservering doorgeven via de website of via de telefoon. Het team van De Westernboerderij verwelkomt u en uw groep met een glimlach en bezorgen jullie een gezellige namiddag boordevol plezier en avontuur. Toch zal er ook aandacht zijn voor de groepsgeest en samenwerking. Hopelijk boekt u dus snel een actief bedrijfsuitje en trakteert u uw medewerkers op een dag in Het Wilde Westen.