Kamvast
Image default
Aanbiedingen

Zo bak je de lekkerste koekjes!

Wil je graag iets bakken samen met kinderen? Of ben je zelf niet zo goed in bakken, maar wil je wel graag iets maken? Dan zijn zelfgemaakte koekjes een goede optie. Koekjes bakken is leuk om te doen en niet moeilijk. Deze koekjes kun je versieren met leuke decoratie, zodat ze er gelijk lekker uit zien. Ben je benieuwd hoe je deze koekjes maakt en waarmee je ze kunt versieren? Lees dan verder en kom erachter! 

De benodigdheden

Om lekkere koekjes te bakken, heb je niet veel ingrediënten nodig. Het enige wat je nodig hebt is: suikerbakkerspoeder, zout, smaakstof, roomboter, een ei en patentbloem. Om de koekjes te kunnen bakken, heb je ook een keukenmachine, plasticfolie, bakpapier, uitstekers, een bakplaat en een deegroller nodig. 

Decoratie 

Met het basisrecept van deze koekjes kun je alle kanten op. Naast de verschillende vormen, zijn de mogelijkheden met decoreren ook eindeloos. Als de koekjes net uit de oven komen, kun je suiker op de koekjes strooien. Als de koekjes nog warm zijn, smelt de suiker en dan ontstaat er een mooi laagje op het koekje. Je kunt er ook voor kiezen om de koekjes te bekleden met fondant in een vrolijke kleur. Ben je gek op glazuur? Bestrijk de koekjes dan met glazuur en maak het af met strooispikkels. 

Bekijk het recept!

Heb je zin om koekjes te bakken en ben je benieuwd naar het recept? Neem dan een kijkje op de website van Baktotaal Bouwhuis en bekijk het recept. Wil je iets anders bakken en ben je op zoek naar andere bakrecepten? Dan ben je bij Baktotaal Bouwhuis ook aan het juiste adres. Ze hebben allerlei lekkere recepten op de website staan die het waard zijn om een keer te proberen! Heb je vragen over een recept? Neem dan contant op.

https://www.bouwhuis.com/