Kamvast
Image default
Sport

Bij fitness in Apeldoorn Zuid kan je je helemaal uitleven

Een echte sporty spice? Dan is de doortastende fitness in Apeldoorn Zuid zeker wat voor jou! Je kunt hier iedere dag terecht om weer lekker aan het sporten te gaan. Het is een ruime sportschool waar veel apparaten staan en waar je diverse soorten sporten en fitness kunt beoefenen. Onder fitness vallen meerder zaken, zoals cardio en krachttraining, maar ook bodyweight trainingen horen hierbij. Voor ieder onderdeel is er bij de fitness in Apeldoorn Zuid een aparte ruimte. Je kunt bijvoorbeeld naar de eerste verdieping gaan waar je alle cardio apparatuur vindt. Dit betreft de fietsen, loopbanden, crosstrainers en roeiapparaten. Hier wordt gezellig gebruik gemaakt van boxen die het sporten nog net even wat leuker maken. Natuurlijk kun je zelf ook met je eigen muziek op sporten. 

Krachttraining bij fitness in Apeldoorn Zuid

Op een andere verdieping van de fitness in Apeldoorn Zuid staan alle krachttraining apparaten. Denk hierbij aan een apparaat waar je je benen even lekker kunt uitdagen en gewichten kunt wegduwen, tot een apparaat waar je aan bankdrukken kunt doen. Je kunt hier diverse soorten oefeningen uitvoeren en bij iedere oefening en apparaat staat ook een uitleg gegeven, zodat je in principe zelfstandig aan de slag kunt gaan. Gelukkig lopen hier ook allemaal trainers rond die je graag helpen met het uitleggen en uitvoeren van een oefening. 

Core oefeningen

Naast de verdieping voor krachttraining en de verdieping waar de cardio apparatuur staat is er bij fitness in Apeldoorn Zuid ook nog een apart stuk waar je eigen oefeningen kunt doen. Dit betekent bijvoorbeeld touwtje springen, buikspier oefeningen of het uitvoeren van elastiek oefeningen. Ook wordt hier ieder uur een lesje van een kwartier gegeven waarbij de hele core wordt getraind in een kleine groep. Ieder heel uur komt er een trainer langs om te vragen of je hier ook aan mee wil doen.