Kamvast
Image default
Kinderen

De leukste decoratie voor kinderkamers

Heeft jouw zoon of dochter net een nieuwe kamer? Dan wil je deze natuurlijk zo leuk mogelijk inrichten. Maar dat leuk inrichten valt nog niet altijd mee. Want wat ga je kopen? Met onze tips kom je misschien tot leuke ideeën. Het geeft in ieder inspiratie! Laten we snel beginnen…

 

Plakfolie voor kinderkamer

Met plakfolie kun je een kinderkamer echt een stijl geven. Je kunt er bij wijs van spreken echt het hele inventaris mee beplakken. Dat is handig als je bijvoorbeeld een tweedehands kinderkamer op Marktplaats bij elkaar hebt gekocht. Je kunt dan de meubeltjes met plakfolie beplakken zodat het weer mooi één geheel wordt. Plakfolie is geschikt voor alle gladde ondergronden in je woning. Je kunt het niet buiten gebruiken. Maar voor de meubels in de kinderkamer zoals de bed ombouw, de kledingkast, het bureau en kastjes. Daar kun je het heel goed voor gebruiken! Fijn is dat plakfolie in elk thema verkrijgbaar is. Zo kun je kiezen uit diverse kleuren, maar ook uit printjes met bloemen, cartoon figuren, met wolken of met houtprint.

 

Opbergmanden voor kinderkamer

Om de kinderkamer netjes en opgeruimd te houden raden we je aan om enkele opbergmanden aan te schaffen. Wij zelf vinden die Frusqo opbergmanden erg leuk. Die passen precies in die Ikea vakkenkastjes zoals de Kallax. Als je dan zo vakkenkastje met 4 vakjes hebt, kun je vier opbergmandjes kopen welke gebruikt kunnen worden voor speelgoed. De Frusqo opbergmand is met name leuk omdat er op elke voorkant een dier op staat. Ze hebben we 50 verschillende dieren manden die dus allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 

Klok op kinderkamer

In een kinderkamer horen natuurlijk ook leuke accessoires. Een kapstokhaakje, een spiegeltje, leuke posters en misschien een klok? Wij vinden de koekoeksklok echt een aanwinst voor de kinderkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waaronder ook in het knalroze en donkerblauw. Doordat de vogel elk uur naar buiten komt, heeft zo’n klok toch nog een beetje die speelse kinderlook. En wees niet bang dat dit soort klokken in de nacht ook geluid maken. De meeste zijn namelijk voorzien van een sensor waardoor ze stil blijven zodra het donker is.

 

https://www.presentsathome.nl/