Kamvast
Image default
Kinderen

Nuttig cadeau kinderen kopen

Scholen geven de leerlingen nog wel eens een presentje. Vakantieparken rijken soms cadeautjes uit bij activiteiten. En bij kinderverjaardagen zoek je ook altijd weer naar een leuk cadeau. Eigenlijk wil je een nuttig cadeau voor kinderen vinden. Iets waar ze echt iets aan hebben, wat nuttig is, maar ook leuk!

Geef kinderen nuttige fietsaccessoires

Aangezien kinderen in Nederland bijna allemaal wel een fiets hebben. Is het leuk en zeker ook nuttig om ze van een leuke fietsaccessoire te voorzien. Er zijn namelijk een aantal zaken die een kinderfiets een stuk veiliger maken. Denk maar eens aan een fietsbel en fietsverlichting. Je kunt natuurlijk echt zo’n hele degelijke fietsbel kopen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Maak het leuk! Want er zijn heel veel leuke fietsbellen te koop!

Fietsbel in de vorm van een voetbal of vogel?

Ja ze bestaan echt, fietsbellen in de vorm van een voetbal, vogel, basketbal, bloem, een fietsbel met kompas en lieveheersbeestje. Voor kinderen is het vooral belangrijk dat zo’n bel er leuk uit ziet, en dat doen ze! Voor ouders, scholen etc, is het belangrijk dat deze fietsbel een duidelijk geluid afgeeft zodat het kind veilig op de fiets zich kan laten horen als dat nodig blijkt te zijn.

Hetzelfde geldt voor fietsverlichting. Het is verplicht om een fietslicht aan de voorkant en achterkant van de fiets te hebben. Dus kun je kinderen ook leuke fietsverlichting geven dat op batterijtjes loopt. Deze kun je vaak zo om het fietststuur heen vast maken.

Is er nog een klein budget over voor andere fietsaccessoires? Dan kun je het cadeau bijvoorbeeld compleet maken met spaakkralen of bloemenslingers. Ook fietsstickers vinden kinderen vaak leuk om te krijgen. Al vind misschien niet elke ouder het een goed idee als het kind de hele fiets vol met stickers gaat plakken. Deze leuke fietsaccessoires vindt je online bij:

https://www.pimpjefiets.nl