Kamvast
Electronica en Computers

Duurzame verbouwingen

Tadelakt

Bent u bezig met het renoveren van uw huis en zoekt u daarvoor een professionele partner voor duurzaam en ecologisch bouwen? Wilt u waterdicht en duurzaam stucwerk toepassen voor uw verbouwing of restauratie? Dan is het Tadelakt stucwerk van Ecobouwen zeer geschikt! Tadelakt  is een waterdichte stuc dat zowel binnen als buiten toegepast kan worden. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer of keuken renoveren? Bekijk dan de mogelijkheden bij Ecobouwen wat betreft Tadelakt stucwerk.

  • Badkamers
  • Badkamerwanden
  • Wasmeubels
  • Baden
  • Toiletten
  • Sauna’s
  • Houtkachels
  • Als wandafwerking in de keuken of toilet

Wat is leemstuc?

Bij Ecobouwen bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar duurzame en natuurlijke materialen voor uw verbouwing, renovatie of restauratie. Leemstuc is er hier een van: leemstuc is namelijk een 100% natuurlijke stuc, wat bestaat uit zand, silt en gekleurde klei en bevat geen chemische toevoegingen of kleurpigmenten. Daarnaast heeft leemstuc de mooie eigenschap dat het vochtregulerend is. Maar hoe werkt dit? In een vochtige ruimte wordt het teveel aan vocht geleidelijk opgenomen door de leemstuc en pas weer afgescheiden wanneer de ruime droger is. Op deze manier heeft u minder last van organismen, zoals schimmels, die leven in vochtige ruimtes. Door de 100% natuurlijke aard van leemstuc, is er geen sprake van afgifte van schadelijke stoffen naar het binnenmilieu, waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, leefkamer of kantoor.

Isolatiemateriaal

Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden wanneer het gaat om isolatiemateriaal. Zo zijn er allerlei keuzes wat betreft natuurlijke isolatiemateriaal om uw woning zo optimaal mogelijk te isoleren. Bent u aan het verbouwen? Of bent u bezig met een renovatie of restauratie? En zoekt u daarvoor geschikt isolatiemateriaal? Dan bent u bij Ecobouwen aan het juiste adres! Wij zijn uw partner in duurzaam en ecologisch bouwen en helpen u graag met het kiezen van het meest geschikte natuurlijke isolatiemateriaal voor uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Ecobouwen?

https://www.ecobouwen.nl/