Kamvast
Bedrijven

Debetonboorder.nl: Snel, klantvriendelijk en makkelijk in heel Nederland

Snel, klantvriendelijk en makkelijk in heel Nederland

Betonwerkzaamheden bestaan vaak uit zwaar en specialistisch werk. Ideaal dus om deze klussen uit te besteden aan mensen met verstand van zaken. DeBetonboorder.nl is dé specialist en werkt bovendien door heel Nederland. Behalve betonboren bent u hier ook aan het juiste adres voor beton slopen, betonfrezen, betonzagen en koppensnellen. De grootte van de klus maakt in beginsel niet uit, zowel particulieren als aannemers kunnen bij DeBetonboorder.nl terecht.

DeBetonboorder.nl

Waar dit bedrijf in uitblinkt is snelheid en klantvriendelijkheid in combinatie met ervaring en verstand van zaken. Al het eigen personeel en betonboorders die voor hen werken hebben ruime ervaring in hun vakgebied. Zij weten wat hen te doen staat en zij zijn goed in staat om met u mee te denken over de best mogelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Werkwijze

Via www.debetonboorder.nl kunt u een aanvraag doen. Binnen 24 uur na de aanvraag wordt er contact met u opgenomen. De werkzaamheden worden met u besproken en er volgt een vrijblijvende offerte. Indien deze akkoord is wordt overgegaan tot het uitvoeren van de werkzaamheden. Van het begin tot het eind staat u als klant centraal. Ook de vakman aan de deur zal u goed te woord staan en professioneel met de klus omgaan. De werkplek wordt goed bezemschoon achtergelaten en eventueel puin wordt op een met u besproken plek verzameld.

Eerlijke prijs

Aangezien DeBetonboorder.nl altijd een vakman uit de buurt stuurt, is deze altijd dichtbij en goed bereikbaar. Bovendien scheelt dat in de reistijd en de reiskosten. Zo houden we de prijzen eerlijk. Vaak kan er na een paar dagen al iemand bij u aan de deur staan. Het starttarief is €150. Hiervoor kunnen kleine klussen al worden geklaard. Uiteraard wordt intensiever werk wel wat duurder. Vooraf wordt dit duidelijk met u besproken. Achteraf ontvangt u een factuur.

Waarom een specialist?

Het werk met beton is vaak zwaar, een specialist kan hiermee het best omgaan. Daarbij is het ook van belang om met goed gereedschap te werken. Dat levert vaak netter en sneller werk op en bovendien minder nevenschade door bijvoorbeeld stof en geluid. Vaak wordt gebruik gemaakt van water om de hoeveelheid rondzwevend stof in te perken. Tevens kijkt de vakman naar eventueel gevaar voor de constructie, mocht dit aan de orde zijn. Dit wordt van tevoren al zo goed mogelijk met u besproken. Geïnteresseerd geraakt? Graag maken wij kennis met u via debetonboorder.nl.

https://debetonboorder.nl