Kamvast
Image default
Auto's en Motoren

Het CBR theorie examen aanvragen kan je overlaten aan 123-theorie

Wil jij het auto theorie examen bij het CBR afleggen maar loop je tegen een flinke wachttijd bij het CBR aan? Of vind je het maar een gedoe om zelf een examenplek te regelen? Ga voor makkelijk en laat 123-theorie jouw CBR theorie examen aanvragen. Makkelijk, stukken sneller en jij hebt er geen omkijken naar. Ons voordeel is dat wij bij 123-theorie al meerdere theorieplekken gereserveerd hebben staan bij het CBR. Daarom zal je bij ons altijd sneller een examenplekje kunnen bemachtigen dan wanneer je dit via het CBR regelt. Het kan zomaar meerdere weken aan wachttijd schelen! Je kan bij ons binnen twee tot vier weken terecht, dat is echt lekker snel.

123-theorie leert jou de theorie perfect aan

Wanneer je kiest voor 123-theorie helpen we jou ook nog eens met het aanleren van de theorie. Dat doen we op een sublieme en vooral snelle manier. Snel is bij ons ook echt snel. Want binnen 1 dag zit de theorie in jouw hoofd én slaag je bij het CBR voor het theorie examen! En je slagingskans? Ons slagingspercentage ligt bijna op 100%, dat is zeer hoog en daar zijn we dan ook erg trots op. Want niets is leuker dan leerlingen helpen bij het aanleren van de auto theorie en zeer snel laten slagen. Leerlingen op en top gelukkig zien en zien stralen met hun theoriecertificaat, daar doen we het allemaal voor!  

Verschillende dagcursussen

Of het nu gaat om de auto theorie of de motor theorie, voor beiden kan je een dagcursus theorie bij ons komen volgen. Onze cursuslocaties liggen verspreid door het land. Ga jij voor de cursus motortheorie in Amsterdam of Eindhoven of kies je de cursus autotheorie in Zwolle of Goes? Je kan eenvoudig alle actuele cursuslocaties op onze website checken.

Het inschrijven voor een dagcursus hebben we ook eenvoudig voor je gemaakt. Binnen een paar stappen waarin je aangeeft of wij het examen voor je aanvragen, welk type examen je wilt maken, op welke locatie jij de cursus wilt volgen, welke datum voor jou goed uitkomt en je je persoonsgegevens invult is je inschrijving geregeld. Na verzending ontvang je van ons een email ter bevestiging plus extra relevante informatie.

https://www.123-theorie.nl/