Kamvast
Image default
Zakelijk

Krijg advies bedrijfsovername

Wanneer er is besloten om een eigen bedrijf van de hand te doen is het verstandig om hiervoor advies bedrijfsovername in te schakelen. Het IMK. Instituut voor midden- en kleinbedrijf, kan hiermee goed helpen. Dit bedrijf bestaat is als overheidsinstituut opgericht. Het doel was om in de naoorlogse fase de ondernemers met hun ondernemingen te helpen met de opbouw. Vandaag de dag zijn zij nog steeds actief met het helpen van ondernemers. Zij hebben inmiddels al veel ondernemers geholpen met de groeit van hun bedrijf. Hierdoor zijn veel ondernemers gered van de ondergang, 

Deskundig advies krijgen

Het is best wel lastig wanneer er besloten is om een bedrijf over te laten nemen door een andere ondernemer. Deze overname doe je niet binnen een paar weken, maar daar moet echt de tijd en de nodige aandacht aan besteed worden. Vaak wordt er gekeken naar diverse aspecten voordat er daadwerkelijk tot de overname van een bedrijf kan worden overgegaan. Het is dan ook aan te raden om via het IMK een advies bedrijfsovername aan te vragen. Hiermee voorkom je dat er misschien wel de verkeerde beslissingen gemaakt worden. 

De experts van IMK zorgen ervoor dat een ondernemer stap voor stap de overname ondergaat. Zo moet er gekeken worden of het bedrijf wel verkoop klaar is en zo zijn er nog meer zaken waar rekening mee gehouden moet worden. Een bedrijfsovername gaat pas definitief van start wanneer ook de ondernemer hier een tevreden gevoel aan overhoudt. Meer weten over het IMK en de wijze waarop gewerkt wordt, neem dan contact op met dit bedrijf.