Kamvast
Image default
Vervoer en transport

Wat zijn de kosten container China Rotterdam?

Iedere ondernemer is druk bezig om zijn of haar bedrijf goed te laten draaien. Een belangrijk aspect is om op de centen te letten. Daarom zullen zij er alles aan doen om op een goedkoop mogelijke manier goederen te verschepen, Het antwoord op de vraag wat zijn de kosten container China Rotterdam zal dan ook zeker vaak zijn gesteld. Vaak is bij het regelen van een transport niet echt duidelijk welke kosten hier nu precies aan verbonden zijn. Vaak worden er nota’s in rekening gebracht, maar er wordt niet echt duidelijk gemaakt waar deze kosten voor zijn. 

Gelukkig gaat dat bij The Freight Hero totaal anders. Zodra er een opdracht binnenkomt voor een transport, dan worden hier transparante kosten aan gegeven. Ofwel de tarieven die hier worden gehanteerd zijn all in tarieven en dat is voor iedere ondernemer wel zo prettig. Hierdoor komen zij achteraf niet voor verrassingen te staan met een nota die opeens weer opduikt. 

 

Bekijk hier de containertarieven

Erg makkelijk om erachter te komen wat de kosten container China Rotterdam nu precies zijn. Online, via de site van The Freight Hero kan al snel bekeken worden wat een geheel transport gaat kosten. Geen verborgen kosten en dat is wel zo prettig. Tevens is het hier ook mogelijk om een halfvolle container te verschepen. Ze noemen dit Less than Container Load (LcL-lading) Voordeel is dat je als ondernemer niet meer hoeft te betalen dan nodig is. Is een container maar half vol, dan worden de kosten hier ook naar berekend. Dit heeft zo zijn voordelen en scheelt veel geld.