Kamvast
Image default
Industrie

Veiligheidsproducten kopen: afwegingen bij de aanschaf van een veiligheidskast

Veiligheidskasten zijn noodzakelijk om gevaarlijke chemische stoffen te kunnen opslaan. De aanschaf ervan is geen keuze, maar wettelijk verplicht. Dit geldt ook voor kleine hoeveelheden chemische stoffen in kleine verpakkingen. Wilt u veiligheidsproducten kopen, waaronder ook veiligheidskasten vallen? Dan vindt u in Dupa Veiligheidstechniek een betrouwbare leverancier. De kasten die u bij deze aanbieder kunt aanschaffen, zijn vervaardigd conform de Europese productnorm en de PGS 15-richtlijn. Bij dit bedrijf kunt u dus nooit een verkeerde keuze maken.            

Verkoop van en deskundige adviezen omtrent veiligheidskasten

De in Etten-Leur gevestigde specialist op het gebied van veiligheidsproducten is al meer dan veertig jaar actief binnen deze branche. Niet alleen kunt u er veiligheidsproducten kopen ten behoeve van het werken met gevaarlijke stoffen, ook voorziet de specialist haar klanten graag van deskundige adviezen. Het juiste veiligheidsproduct voor uw onderneming waarborgt niet alleen de veiligheid, maar kan ook kostenbesparend werken. De jarenlange ervaring en ruime kennis van de bij dit bedrijf werkzame medewerkers kunnen u helpen de juiste veiligheidskast te kiezen.

Brandwerende veiligheidskasten en milieu- en chemicaliënkasten

Bent u voornemens veiligheidsproducten te kopen? Dan zult u bij deze verkoopspecialist geconfronteerd worden met een zeer ruim aanbod. Zo zijn er ten eerste de brandwerende veiligheidskasten, die voor een veilige opslag van brandbare stoffen zijn ontwikkeld. De brandwerendheid is dertig of negentig minuten. Daarnaast zijn er ook de milieu- en chemicaliënkasten. Deze zijn geschikt voor irriterende en schadelijke vloeistoffen en afsluitbaar voor onbevoegden.                      

Verkoop, keuringen en oplossingen op maat

Dupa Veiligheidstechniek mag zich in de Benelux inmiddels een van de grootste bedrijven in deze branche noemen. De expert heeft inmiddels met tal van bedrijven samengewerkt. Dupa Veiligheidstechniek beperkt zich namelijk niet enkel tot de verkoop, maar biedt zijn klanten graag oplossingen op maat. Het bedrijf kenmerkt zich dan ook door de full-service die het aanbiedt. Tevens is de expert in te schakelen voor onderhoud. Het verzorgt keuringen die volledig conform de Nederlandse richtlijnen zijn.

https://www.dupa.nl/