Kamvast
Image default
Auto's en Motoren

Waarom wel of niet een dashcam laten inbouwen?

Een paar extra ogen onderweg is altijd handig. Maar ook wanneer u uw auto parkeert, is een dashcam een echte uitkomst. Deze signaleert wanneer er beweging is rondom de wagen en kan bij inbraak videomateriaal opnemen. Er zijn veel losse dashcams op de markt, maar het is zelfs mogelijk om deze camera te laten inbouwen. In deze blog leest u waarom het inbouwen wel of niet bij u past.

  

De dashcam valt niet op

Het grootste voordeel is dat deze camera niet opvalt, wanneer u deze laat inbouwen. De camera zit in de auto gemonteerd en u ziet zelf de camera niet eens zitten. Dit kan ook direct een nadeel zijn, want een opvallende camera kan ook juist afschrikkend werken voor inbrekers. Zowel een ingebouwde camera als een los model heeft zo zijn voordelen op het gebied van veiligheid.

  

De juiste auto

In vrijwel iedere auto kan een dashcam worden geïnstalleerd. In veel nieuwe modellen is het zelf een standaard procedure. Maar het kan voorkomen dat het in een ouder model, lastiger is om deze camera weg te werken. Het gevolg hiervan is dat de kosten voor het inbouwen hoog kunnen oplopen. Is dit de moeite waard voor uw auto?

Een dashcam laten inbouwen of los monteren, beide opties bieden veiligheid en extra zekerheid onderweg. Het heeft alles te maken met de mogelijkheid, smaak en het geld wat je wilt uitgeven aan deze dashcam en de installatie. Bezoek www.carcam.nl voor meer informatie over de nieuwste dashcams.